Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Βιβλιοφαγικό mashup v87: Διάβασε δωρεάν το καινούριο αναπάντεχο διήγημα του Stephen King
[Oneman]: Βιβλιοφαγικό mashup v87: Διάβασε δωρεάν το καινούριο αναπάντεχο διήγημα του Stephen King

[Oneman]: Βιβλιοφαγικό mashup v87: Διάβασε δωρεάν το καινούριο αναπάντεχο διήγημα του Stephen King

Μπορεί αυτή να είναι μια ήσυχη εβδομάδα, τόσο σε αριθμό νέων κυκλοφοριών όσο και σε βιβλιοφιλικά γεγονότα και ειδήσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως εμείς καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια! Και για βιβλία θα πούμε και για εξώφυλλα θα πούμε και για βραβεία θα πούμε, απ’ όλα έχουμε, παρακαλώ, περάστε.

ΝΕΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ STEPHEN KING

Με το παραπάνω tweet και χωρίς καμία προειδοποίηση, ο Stephen King ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη πως ένα νέο του διήγημα βρίσκεται στα ίντερνετς και μπορεί όποιος θέλει να το διαβάσει δωρεάν, να το τυπώσει και να το μοιραστεί με άλλους αναγνώστες.

Η ιστορία ονομάζεται ‘Laurie’, έχει έκταση 32 σελίδες και μπορείτε να τη βρείτε σε pdf στο site του συγγραφέα. Αφορά έναν άντρα που θρηνεί το θάνατο της συζύγου του και το σκυλάκι που του φέρνει η αδερφή του, σε μια τρυφερή ιστορία χωρίς την παρουσία κάποιου υπερφυσικού στοιχείου. Το διήγημα έρχεται λίγες μέρες πριν την έκδοση του νέου μυθιστορήματος του King που έχει τον τίτλο ‘The Outsider’, ένα βιβλίο για το οποίο θα μιλήσουμε εδώ στο Βιβλιοφαγικό mashup την επόμενη Δευτέρα.

Απολαύστε το συγκινητικό διήγημα του King και προετοιμαστείτε έτσι για κάτι εντελώς διαφορετικό στο ‘The Outsider’.

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

Μετά τα 20 βιβλία της προηγούμενης Δευτέρας, σήμερα έχουμε μόλις 3 νέες κυκλοφορίες μέσα από μια σαφώς πιο ήσυχη εκδοτικά εβδομάδα. Μην ανησυχείτε όμως, βρισκόμαστε σε ρυθμούς καλοκαιρινούς και ο αριθμός θα ανεβεί ξανά σύντομα.

Με 2 φρέσκα βιβλία χτυπάνε αυτή την εβδομάδα οι Εκδόσεις Ψυχογιός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!