Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Βιβλιοφαγικό mashup v145: Το βιβλίο του 2019 είναι εδώ
[Oneman]: Βιβλιοφαγικό mashup v145: Το βιβλίο του 2019 είναι εδώ

[Oneman]: Βιβλιοφαγικό mashup v145: Το βιβλίο του 2019 είναι εδώ

Με μπόλικη Margaret Atwood, με Elena Ferrante, με λέσχες ανάγνωσης του εξωτερικού και με ebooks στον αέρα το Βιβλιοφαγικό mashup επιστρέφει και αυτή την Τετάρτη για να ανοίξει για μια ακόμη φορά την πόρτα στον κόσμο της λογοτεχνίας.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ 2019 ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Ας ξεκινήσουμε έτσι το mashup σήμερα: Το βιβλίο που ολόκληρος ο κόσμος περίμενε, ένα sequel που ήρθε 34 χρόνια μετά το μυθιστόρημα που τα ξεκίνησε όλα, είναι πλέον εδώ. Το ‘The Testaments ’ της Margaret Atwood ήταν από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το πιο πολυσυζητημένο βιβλίο του 2019. Θα έχουμε σίγουρα πολλά να πούμε μέσα στους επόμενους μήνες για το βιβλίο αλλά ας δούμε όσα σχετικά με αυτό συνέβησαν μέχρι την ημέρα της έκδοσής του.

Το μυθιστόρημα ανακοινώθηκε πέρυσι τον Νοέμβριο, ενώ είδαμε για πρώτη φορά το εξώφυλλό του τον Φεβρουάριο. Η Atwood επιστρέφει στην Gilead 15 χρόνια μετά την τελευταία σκηνή του ‘The Handmaid’s Tale’ και τρεις γυναίκες έχουν τώρα το ρόλο του αφηγητή στην ιστορία που διαδραματίζεται στο βιβλίο. Δε θα σας πω ποιες, γιατί η ανακάλυψη της ταυτότητάς τους είναι κι αυτή ένα από τα στοιχεία που αξίζει να ανακαλύψετε μόνοι σας.

Για την προώθηση του βιβλίου η Atwood μιλά τον τελευταίο καιρό στα media. Έγινε έτσι η πρώτη γυναίκα συγγραφέας που βρέθηκε στο εξώφυλλο του Time μετά την Toni Morrison το 1998.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!