Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Βιβλιοφαγικό mashup v140: Η απάντηση του Amazon στο Stranger Things
[Oneman]: Βιβλιοφαγικό mashup v140: Η απάντηση του Amazon στο Stranger Things

[Oneman]: Βιβλιοφαγικό mashup v140: Η απάντηση του Amazon στο Stranger Things

Το δεύτερο μισό του Ιουλίου θεωρείται ‘η καρδιά του καλοκαιριού και η δική μας καρδιά θέλει βιβλία, οπότε το Βιβλιοφαγικό mashup είναι η μάξιμουμ απόλαυση για όλους τους αναγνώστες αυτή την εβδομάδα. Καλωσήρθατε στις σελίδες του.

ΤΟ ‘PAPER GIRLS’ ΣΤΟ AMAZON

Ίσως το Amazon να βρήκε τη δική του απάντηση στο ‘Stranger Things’ του Netflix και αυτό είναι το ‘Paper Girls’.

Το ‘Paper Girls’ είναι μια σειρά κόμικς των Brian K. Vaughan (γνωστού για τα ‘Saga’ και ‘Y: The Last Man’) και Cliff Chiang και το Amazon θα τη μετατρέψει σε τηλεοπτική σειρά, με το σενάριο να γράφει η Stephany Folsom, σεναριογράφος και του πρόσφατου ‘Toy Story 4’. Το κόμικ διαδραματίζεται το πρωινό μετά το Halloween του 1988 και ακολουθεί τέσσερα νεαρά κορίτσια που παραδίδουν εφημερίδες όταν βρίσκονται ξαφνικά στη μέση μιας διαμάχης μεταξύ δύο ομάδων ταξιδιωτών στο χρόνο που πολεμούν μεταξύ τους. Καθώς ξεκινούν ένα ταξίδι στο χρόνο που θα σώσει τον κόσμο, μετακινούνται μεταξύ του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος και συναντούν τις μελλοντικές εκδοχές του εαυτού τους.

Δεκαετία του ‘80, έφηβοι με ποδήλατα, παραφυσικά φαινόμενα, δεν είναι τυχαία η σύγκριση με το ‘Stranger Things’ αλλά το γεγονός πως ο Vaughan δεν αποτυπώνει στο ‘Paper Girls’ τη νοσταλγία για αυτή την εποχή αλλά μάλλον κάτι εντελώς διαφορετικό, κάνει την προοπτική της σειράς του Amazon κάτι πραγματικά ενδιαφέρον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!