Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: To Unite with Tomorrowland έκανε την Αθήνα να χορεύει ασταμάτητα για περισσότερες από 10 ώρες
[Oneman]: To Unite with Tomorrowland έκανε την Αθήνα να χορεύει ασταμάτητα για περισσότερες από 10 ώρες

[Oneman]: To Unite with Tomorrowland έκανε την Αθήνα να χορεύει ασταμάτητα για περισσότερες από 10 ώρες

Όποιος βρέθηκε το Σάββατο 27 Ιουλίου στον Ανοιχτό Χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας στο Ελληνικό, το μόνο σίγουρο είναι ότι γύρισε ιδρωμένος σπίτι. Δεν είναι και λίγο να ‘χτυπιέσαι’ ασταμάτητα στα beats των κορυφαίων Djs του κόσμου για τόσες ώρες, χωρίς να αισθάνεσαι ίχνος κούρασης, ταλαιπωρίας και βαρεμάρας.

Για την ακρίβεια, εκείνες τις ώρες οι περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι από διάφορες χώρες του κόσμου, που βρέθηκαν στο event δεν σκέφτονταν τίποτα, παρά μόνο άκουγαν και το σώμα τους λειτουργούσε ανεξάρτητα από τις εντολές του εγκεφάλου. Αυτό είναι το Tomorrowland και φέτος, στην επέτειο των 15 χρόνων από την δημιουργία του, γιόρτασε με πέντε ταυτόχρονα live shows σε πέντε διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης. Η Αθήνα ήταν μία από αυτές.

Μαζί λοιπόν με την μητέρα του Tomorrowland, το Βέλγιο και την πόλη Boom, ενώθηκαν για το Unite with Tomorrowland το Πόρτο, η Βαρκελώνη, η Μάλτα και η Αθήνα. Η βραδιά περιελάμβανε live performances από διάσημους Djs, αλλά και μια τρίωρη δορυφορική σύνδεση με Βέλγιο, όπου έπαιξαν μεγάλοι Djs, μεταξύ αυτών και η αυτού εξοχότης, David Guetta.

Οι πόρτες στο Ελληνικό άνοιγαν από τις 17.00, ενώ το show θα κρατούσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού το τελευταίο live θα ξεκινούσε στις 02.30. Μιλάμε για περισσότερες από 10 ώρες προγράμματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!