Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: O Toni Erdmann κυκλοφορεί ανάμεσά μας
[Oneman]: O Toni Erdmann κυκλοφορεί ανάμεσά μας

[Oneman]: O Toni Erdmann κυκλοφορεί ανάμεσά μας

Δε λες που κυκλοφορεί τη μέρα και δεν έχει στείλει κανέναν στο νοσοκομείο;

Όταν το ‘Toni Erdmann’ βρέθηκε στις Νύχτες Πρεμιέρας για την πανελλαδική πρώτη του προβολή, το PopCode έγραψε ότι μπορεί και να μιλάμε για την ταινία της χρονιάς . Αυτό θα το δείξει η νεκροψία μιας που πλησιάζουμε στο τέλος του ’16, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μιλάμε για την πιο φιλόδοξη κωμωδία που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Στην κριτική μας είχαμε αποφύγει τα πολλά σπόιλερ ως προς το χιούμορ της ταινίας γιατί έχει να κερδίσει πολλά από τον παράγοντα έκπληξη – ειδικά στην τελευταία πράξη της που τα δίνει όλα – αλλά όπως λέμε και στο χωριό μας the cat is out of the bag. Ή αν θες αυτό το τριχωτό πράγμα έχει βγει στους δρόμους της Αθήνας. Περισσότερα για την εμφάνισή του στην ταινία δε θα σου πούμε, αλλά τουλάχιστον μπορείς να τον δεις να κυκλοφορεί στα μέρη σου στο παρακάτω βίντεο.

Από την αναλυτικότερη κριτική μας:

Η σκηνοθεσία είναι απλή, σχεδόν ντοκιμαντερίστικη, βάζοντάς σε στο κέντρο της μοντέρνας καθημερινότητας που ξέρεις και αυτόματα αβαντάροντας πολύ όσα έχει να πει η ταινία για τη σκληρότητα του corporate περιβάλλοντος, τη θέση μιας γυναίκας μέσα σ’ αυτό, αλλά και την καθοδική πορεία της Ευρώπης όπως διαμορφώνεται από την οικονομική κρίση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!