Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Το ‘This Is Us’ είναι τόσο αληθινό όσο η ζωή σου
[Oneman]: Το ‘This Is Us’ είναι τόσο αληθινό όσο η ζωή σου

[Oneman]: Το ‘This Is Us’ είναι τόσο αληθινό όσο η ζωή σου

Παρακολούθησα ολόκληρο τον πιλότο του ‘This Ιs Us’ νομίζοντας πως η σειρά αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια και σε κάθε ένα από αυτά, θα βλέπουμε και μια διαφορετική σπαραξικάρδια ιστορία.

Πίστεψα λοιπόν πως το theme του πιλότου ήταν ‘άνθρωποι που έχουν γενέθλια την ίδια ημέρα’ και πως απλά κάθε φορά το theme θα αλλάζει. Και ήμουν απολύτως έτοιμος να αποχωριστώ την οικογένεια των Pearsons μόλις έπεσαν οι πρώτοι τίτλοι τέλους. Για την ακρίβεια -μέσα μου- την αποχωρίστηκα, κι όταν είδα ότι παίζουν όλοι και στο δεύτερο επεισόδιο ξαφνιάστηκα.

Αυτό δεν το λέω για κακό, ούτε σημαίνει ότι δεν δέθηκα μαζί τους. Ίσα-ίσα. Το πρώτο επεισόδιο μου φάνηκε τόσο γεμάτο, πρόλαβε να μου προκαλέσει τόσα πολλά και έντονα συναισθήματα που ειλικρινά, θα ήμουν ΟΚ αν τελείωνε εκεί και στη συνέχεια βλέπαμε την ιστορία της ζωής μιας άλλης οικογένειας. Ευτυχώς για όλους όμως, οι πρωταγωνιστές της σειράς δεν άλλαξαν και μιάμιση σεζόν αργότερα, συνεχίζουν να μας κάνουν να κλαίμε σαν να μην υπάρχει αύριο.

Πραγματικά, είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει με τη συγκεκριμένη σειρά. Σε όποια ψυχολογική κατάσταση κι αν είμαι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην με πάρουν τα δάκρυα σε κάποια στιγμή του επεισοδίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!