Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: The Walking Dead S9E05: Άσμα ηρωικό και πένθιμο
[Oneman]: The Walking Dead S9E05: Άσμα ηρωικό και πένθιμο

[Oneman]: The Walking Dead S9E05: Άσμα ηρωικό και πένθιμο

Κάτι έχει νεκρώσει μέσα μου. Μάλλον πρέπει να δω άμεσα καρδιολόγο. Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ο ηρωικός θάνατος του Rick, που ανατίναξε την -γεμάτη Walkers- γέφυρα προκειμένου να μην επιχειρήσουν να τον σώσουν οι ‘καμικάζι’ δικοί του από την ορδή Walkers, με άφησε σχεδόν αδιάφορο.

Είπαμε. Εγώ έχω το πρόβλημα. Τόσο σοβαρό που δεν μου πάει με τίποτα καρδιά να χώσω κάποιο βαρύγδουπο άρθρο στο review όπως το Rolling Stone που το χαρακτήρισε ως ‘Το Walking Dead αποχαιρετά τον ήρωά του και μια ολόκληρη τηλεοπτική εποχή’.

Αν εξαιρέσεις δηλαδή την στιγμιαία αισθητική μεγαλοπρέπεια του να παρακολουθείς ένα μάτσο φλεγόμενους Walkers να κάνουν βουτιά στο κενό, το όλο σκηνικό, με τον Rick να ξεπασαλώνεται (χρησιμοποιώντας τη ζώνη του) από το σιδερένιο παλούκι στον οποίο αφήσαμε καρφωμένο στο προηγούμενο επεισόδιο, να καβαλάει το άσπρο άλογο (που τον περίμενε δίπλα του παρά τον άμεσο κίνδυνο να γίνει μεζές) και να προσπαθεί να ξεφύγει από την ορδή, λιποθυμώντας και βλέποντας παραισθήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, δεν μπορώ να πω ότι με συγκίνησε ιδιαίτερα.

Προφανώς και χάρηκα που είδαμε ξανά -εντός των καλοφτιαγμένων παραισθήσεων- παλιούς γνωστούς όπως τον Shane στο περιπολικό (που τον ρώτησε τι κάνει η κόρη του η Judith-η δική του κόρη εννοώ), τον Hersel στο υπέροχο λιβάδι (που του είπε βασικά να μην ανησυχεί για την Maggie) και την Sasha (στο υπέροχο λιβάδι γεμάτο νεκρούς-συμπεριλαμβανομένου του Daryl, της Maggie και όλων των υπολοίπων).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!