Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: The Walking Dead S8E16: Αυτό με το καρέ της προδοσίας
[Oneman]: The Walking Dead S8E16: Αυτό με το καρέ της προδοσίας

[Oneman]: The Walking Dead S8E16: Αυτό με το καρέ της προδοσίας

Η μάχη που ποτέ δεν έγινε, ο Eugene που τελικά δεν ήταν προδότης, ο κομμένος λαιμός του Negan, οι παλιοί φίλοι που έγιναν εχθροί και ο Rick που πλέον οδηγεί τους πάντες (ναι, τους πάντες-παραδόξως κανείς δεν πέθανε) στην γη της επαγγελίας. Αυτό είναι το ‘ρεζουμέ’ του φινάλε του 8ου κύκλου που σε καμιά περίπτωση δεν ήταν αυτό που θα περίμενε κανείς (βλέπε big bang).

Το καλό νέο είναι ότι ο ‘δώστα όλα’ πόλεμος με τον Negan τελείωσε και ότι περνάμε επιτέλους στην επόμενη φάση της ιστορίας. Εκεί που ελπίζουμε / ξέρουμε ότι μας περιμένουν καινούργιοι, πιο αποτελεσματικοί κακοί.

Το κακό νέο είναι ότι ο τρόπος που έγινε αυτό ‘βρωμάει’ ερασιτεχνισμό, κολοσσιαίες σεναριακές τρύπες και ‘εμπνεύσεις’ της εντελώς τελευταίας στιγμής από πλευράς των σεναριογράφων.

Εκτός και αν μπορείς να μου εξηγήσεις εσύ πως γίνεται κανείς από τους Saviors να μην έχει χρησιμοποιήσει ούτε μια από τις νέες ‘εκρηκτικές’ (κατά το εκρήγνυνται στην μούρη σου) σφαίρες του Eugene πριν ο Negan δώσει το σύνθημα να θερίσουν με αυτές τον ‘στρατηγό’ Rick.

Συγκεκριμένα κανείς εκτός από τον Negan που χρησιμοποίησε την μια και μοναδική κανονική σφαίρα που του έδωσε ο Eugene ως δοκιμή για να πυροβολήσει ένα σκιάχτρο που φορούσε ένα λευκό t-shirt το οποίο έγραφε πάνω Rick.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!