Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: The Walking Dead S8E07: Ποιος ξεβράκωσε τον Rick;
[Oneman]: The Walking Dead S8E07: Ποιος ξεβράκωσε τον Rick;

[Oneman]: The Walking Dead S8E07: Ποιος ξεβράκωσε τον Rick;

Τον Rick τον ξεβράκωσε σε πρώτο επίπεδο η Polyanna των Garbage People. Εκείνη που, και στο προηγούμενο επεισόδιο και εδώ, αρνείται πεισματικά να δεχτεί την ‘Απεταξάμεν τον Negan’ συμφωνία που της προτείνει. Προτιμώντας να τον βγάζει από το container όπου τον κρατάει, με εκείνον να φοράει μόνο ένα παπουδίστικο σώβρακο, προκειμένου να τον φωτογραφήσει ώστε μετά την μάχη του με τον αγκυλωτό Walker να έχει τη δυνατότητα να φτιάξει το γλυπτό του. Κάτι τόσο kinky όσο ακούγεται.

Μόνο που ο Rick, επειδή είναι ο Rick, καταφέρνει να ξεφύγει, να κόψει το κεφάλι από τον Walker και να της εξηγήσει ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει να παίζει και να γίνει μέρος της Συμμαχίας.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Το να έρθει μαζί του στο Sanctuary και, όλοι μαζί (βλέπε Alexandria, Kingdom, Hilltop) να ζητήσουν από τους λοχαγούς του Negan να παραδοθούν προκειμένου μετά εκείνος να σκοτώσει μόνος του τον Negan. Με το πάσο και την ησυχία του. Όσον αφορά τα ανταλλάγματα που της προσφέρει, αυτά είναι μόνο τα αυτονόητα. Δηλαδή το 1/4 των λαφύρων. Και επουδενί το να ποζάρει μπροστά της γυμνός, όπως του ζητάει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!