Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: The Walking Dead S07E06: Οι χαροκαμένες χήρες και η ψαρόσουπα
[Oneman]: The Walking Dead S07E06: Οι χαροκαμένες χήρες και η ψαρόσουπα

[Oneman]: The Walking Dead S07E06: Οι χαροκαμένες χήρες και η ψαρόσουπα

Μισή ντροπή δική μου που ξέχασα εντελώς ότι υπάρχουν κάπου στο πλάνο η Tara και ο Heath και μισή δική τους που είναι τόσο αδιάφοροι που κανονικά θα έπρεπε να είναι ήδη νεκροί. Και όχι, ντρέπομαι να βάλω τίτλο, όπως οι υπόλοιποι reviewers ‘Είναι ο Heath νεκρός;’. Δεν μου καίγεται καρφί. Φαντάζομαι ούτε και εσένα.

Άλλωστε, στο συγκεκριμένο επεισόδιο, ο Heath είναι κάτι σαν guest star. Τον βλέπουμε στην αρχή, όταν είναι μαζί με την Tara στο τροχόσπιτο, δυο εβδομάδες μετά την επίθεση στο φυλάκιο των Saviors (σ.σ. δεν έχουν ιδέα για τον Negan και την Lucille, εκείνοι νομίζουν ότι τους έχουν ξεπαστρέψει όλους), να παραπονιέται για το γεγονός ότι δεν έχουν βενζίνη και ότι το μόνο που έχουν βρει είναι ένα μπουκάλι ασπιρίνες. Και, βασικά, να αισθάνεται χοντρές τύψεις για το μακελειό και να επιμένει ότι πλέον καθένας είναι μόνος του και ότι, μπροστά στην επιβίωσή του, κανείς δεν λογαριάζει τίποτα άλλο.

Στη συνέχεια, όταν οι δυο τους βρίσκουν μια παρατημένη οχυρωμένη γέφυρα και η Tara περικυκλώνεται από ένα μάτσο Walkers που είναι γεμάτοι τσιμέντο (πολύ κουλ το εφέ, ομολογουμένως), τον βλέπουμε -ή έτσι νομίζουμε- να την παρατάει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!