Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 13 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: O Solmeister δεν θα μείνει για πάντα 16
[Oneman]: O Solmeister δεν θα μείνει για πάντα 16

[Oneman]: O Solmeister δεν θα μείνει για πάντα 16

O Solmeister λέει ιστορίες μέσα σε στίχους, μέσα σε παραγράφους μελλοντικών του βιβλίων, στο tumblr του, τις αποτυπώνει με εικόνα στα κλιπ του, αλλά και στο στιλ του.

Τον βρήκαμε ενώ ετοιμάζει τον καινούριο του δίσκο, το ‘Χάρτινο Βασίλειο’ και λίγο πριν το live που αφιερώνει στα χρόνια που έκανε αποκλειστικά χιπ χοπ.

Καθίσαμε σε ένα παγκάκι στο Συμμαχικό Νεκροταφείο και μιλήσαμε για τη μετάβασή του από το χιπ χοπ στο emo, από τα 16 στα 25 και για τη μεγάλη επανάσταση που πρόκειται να γίνει στο Χάρτινο Βασίλειο.

*Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson

Βρίσκεσαι στη διαδικασία δημιουργίας του νέου σου δίσκου. Πες μας για το ‘Χάρτινο Βασίλειο’.

‘Το Χάρτινο Βασίλειο’ ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι, όπου πήγαμε με τον Yoda Priest, τον συνεργάτη, φίλο και αδερφό, στα βουνά στα Τρίκαλα Κορινθίας στο εξωχικό μου. Απομονωθήκαμε για δύο εβδομάδες και καθίσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το πρότζεκτ. Στην ουσία ένας κόνσεπτ δίσκος. Το αφήσαμε σε ένα 40-/50% πέρυσι, γιατί ο Yoda ήταν Αγγλία και έκανε το μεταπτυχιακό του στη Νομική.

Συνέχισα λοιπόν το saga του CKND, μέχρι να ήμασταν έτοιμοι να προχωρήσουμε. Το CKND το ξεκίνησα σε ένα στάδιο πειραματισμού και με το που βγήκε ο δίσκος, απλά είχα μόλις συνειδητοποιήσει τι θέλω να κάνω. Και από την κυκλοφορία του μέχρι σήμερα, έχουν κυκλοφορήσει άλλα 13 κομμάτια, στην ουσία σαν ένας ακόμη δίσκος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!