Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: To Seinfeld είναι η μόνη σίτκομ επιστροφή που πραγματικά θα θέλαμε να δούμε
[Oneman]: To Seinfeld είναι η μόνη σίτκομ επιστροφή που πραγματικά θα θέλαμε να δούμε

[Oneman]: To Seinfeld είναι η μόνη σίτκομ επιστροφή που πραγματικά θα θέλαμε να δούμε

Έμαθα τον Jerry Seinfeld κάπου στα 00s από λίστες-αφιερώματα που γίνονταν κατά καιρούς στην τηλεόραση με τους πλουσιότερους ηθοποιούς. Ο Seinfeld ήταν πάντα στην πρώτη θέση, χωρίς να κάνει ουσιαστικά τίποτα από το 1998 που είχε τελειώσει το ‘Seinfeld’, η πιο δημοφιλής και επιτυχημένη σειρά στην Αμερική που επίσης βασιζόταν στο να μην κάνεις τίποτα και της οποίας την ύπαρξη έμαθα μέσα από τέτοιες λίστες.

Στη σειρά πρωταγωνιστούσε ο Jerry Seinfeld ως μία πιο τραβηγμένη, κωμική εκδοχή του εαυτού του και της ζωής του ως σχετικά επιτυχημένος stand-up comedian. Μαζί του ο George Costanza, ο loser φίλος του, που διαρκώς έμενε άνεργος, η κυνική πρώην του, Ellaine, ο ανεκδιήγητος γείτονας του, Kramer, και ο αγαπημένος γκεστ του κοινού Χαλακατεβάκης-Newman.

Η Ellaine, κατά κόσμον Julia Louis-Dreyfus είναι η μόνη από το bunch, που έκανε ουσιαστική καριέρα μετά το τέλος της σειράς, πρωταγωνιστώντας στο ‘New adventures of old Christine’ και στο πιο πρόσφατο ‘Veep’, που σαρώνει κάθε χρόνο τα βραβεία.

Ο άλλος, που έκανε δεύτερη καριέρα μετά το ‘Seinfeld’, είναι ο Larry David o “αφανής” συνδημιουργός του, στον οποίο βασίστηκε ο George Costanza. Στη διάρκεια της σειράς, εμφανίστηκε on camera λίγες φορές παίζοντας μικρορόλους και χαρίζοντάς της κάποια από τα καλύτερά της trivia. O Larry David αποχώρησε με φιλικούς όρους στην 7η σεζόν και επέστρεψε, για να συγγράψει το φινάλε δύο χρόνια μετά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!