Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Rise of Skywalker: 4 απαντήσεις που δεν έδωσε η ταινία, αλλά βρήκαμε αλλού
[Oneman]: Rise of Skywalker: 4 απαντήσεις που δεν έδωσε η ταινία, αλλά βρήκαμε αλλού

[Oneman]: Rise of Skywalker: 4 απαντήσεις που δεν έδωσε η ταινία, αλλά βρήκαμε αλλού

Είτε το διασκέδασες είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι πως το ‘Rise of Skywalker’ είχε πάρα πολλές ιδέες. Τόσο πολλές που δεν χώρεσαν όλες στην τελική ταινία (και ευτυχώς γιατί είναι ήδη πρησμένη).

Μερικές από αυτές που καλύπτουν τα κενά και συμπληρώνουν την πλοκή θα τις βρεις στο ‘Star Wars The Rise of Skywalker The Visual Dictionary’ . Ένα από τα βιβλία που συνοδεύουν την ταινία και παρέχουν πληροφορίες για διάφορες αποφάσεις του ‘Rise’, σε ορισμένες κιόλας περιπτώσεις σχεδόν απαραίτητες.

Μαζέψαμε τις πιο σημαντικές παρακάτω. Ακολουθούν spoilers.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο MUSTAFAR

Στην πρώτη σκηνή του ‘Rise of Skywalker’, ο Kylo Ren μάχεται εναντίον αντιπάλων που βρέθηκαν στον δρόμο του όταν εντόπισε την τοποθεσία του wayfinder – της συσκευής που θα τον οδηγούσε στον Exegol. Ο Kylo είναι στον Mustafar στην πραγματικότητα, τον ηφαιστιώδη πλανήτη όπου πάλεψε ο Anakin με τον Obi-Wan και γεννήθηκε ο Darth Vader. Τελικά θα βρει το wayfinder στα ερείπια του κάστρου του Vader που είδαμε για πρώτη φορά στην οθόνη στο ‘Rogue One’.

Οι αντίπαλοί του μάλιστα ταυτοποιούνται ως το είδος Alazmec. Μία φυλή που προέρχεται από τον πλανήτη Winsit, είναι πιστή στη θρησκεία των Sith και έκανε αποικίες στον Mustafar για να τον αποκαταστήσει στις δόξες του.

H JANNAH ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΟΡΗ ΤΟΥ LANDO

Στην προτελευταία σεκάνς του ‘Rise’, η Jannah μιλά με τον Lando για την καταγωγή του και εκείνος προσφέρεται να τη βοηθήσει να ανακαλύψουν τη δική της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!