Τρίτη, 22 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Το πρώτο μεγάλο νέο για τη σειρά ‘Lord of the Rings’ είναι ακριβώς αυτό που θέλαμε
[Oneman]: Το πρώτο μεγάλο νέο για τη σειρά ‘Lord of the Rings’ είναι ακριβώς αυτό που θέλαμε

[Oneman]: Το πρώτο μεγάλο νέο για τη σειρά ‘Lord of the Rings’ είναι ακριβώς αυτό που θέλαμε

Μπορεί οι περισσότεροι να μη μείναμε ευχαριστημένοι από την τριλογία ‘The Hobbit’ συνολικά, αλλά αν η μεγάλη της εισπρακτική επιτυχία έκανε ένα καλό για τους φαν του ‘Lord of the Rings’, ήταν να αποδείξει ότι το ενδιαφέρον των θεατών για ιστορίες από τη Μέση Γη μάλλον δεν θα πεθάνει ποτέ.

Από τότε έχει ανακοινωθεί η έκδοση του πρώτου παραμυθιού από τον κόσμο του ‘LOTR’ που έγραψε ο J. R. R. Tolkien όσο ανάρρωνε στο νοσοκομείο μετά τη Μάχη του Σομμ, και φυσικά η πολυαναμενόμενη σειρά του Amazon που θα εστιάσει σε ανεξερεύνητο από τις ταινίες υλικό του συγγραφέα.

Το πρώτο χειροπιαστό νέο που έχουμε για την τελευταία έρχεται από το εξαιρετικά αξιόπιστο The One Ring και είναι ακριβώς αυτό που θέλαμε να ακούσουμε. Επιβεβαιωμένο από πολλαπλές πηγές του Amazon Studios, μπορείς να θεωρείς δεδομένο ότι η 1η σεζόν της σειράς θα ακολουθήσει έναν νεαρό Aragorn.

ΓΙΟΡΤΗ.

Το παρελθόν του Aragorn είναι τρομερά πλούσιο δραματουργικά. Μετά τον θάνατο των γονιών του σε ηλικία 2 μόλις ετών, τον μεγάλωσε ο Elrond στο Rivendell προσπαθώντας ταυτόχρονα να κρατήσει κρυφή την πραγματική καταγωγή του. Λίγο μετά τα 20 του χρόνια χρειάστηκε τελικά να συμβιβαστεί με την αλήθεια, αλλά δεν συμβιβάστηκε ποτέ με την άρνηση του Elrond για την ένωσή του με την Arwen.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!