Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Πολλές επιστροφές και 4 τελευταίες λέξεις: Συζητάμε διεξοδικά το νέο ‘Gilmore Girls’
[Oneman]: Πολλές επιστροφές και 4 τελευταίες λέξεις: Συζητάμε διεξοδικά το νέο ‘Gilmore Girls’

[Oneman]: Πολλές επιστροφές και 4 τελευταίες λέξεις: Συζητάμε διεξοδικά το νέο ‘Gilmore Girls’

Άλλη μια πολυαναμενόμενη σειρά -event του Netflix, άλλη μια βάρδια καθήκοντος από το τιμ του PopCode , που ύστερα από προσμονή μηνών (χρόνων δηλαδή, τι μηνών) καταβρόχθισε τα νέα επεισόδια ‘Gilmore Girls’ κι έπειτα το έριξε στην κουβέντα.

Το ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’ είναι μια μίνι σειρά 4 επεισοδίων-τηλεταινίες, γραμμένα και σκηνοθετημένα εξ ολοκλήρου από το ζεύγος Palladino, δηλαδή τους ανθρώπους πίσω από τη δημιουργία της κλασικής σειράς των early ’00s. Οι Palladino αποχώρησαν από τη σειρά στο τέλος της 6ης σεζόν και δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να ολοκληρώσουν την ιστορία όπως την είχε η δημιουργός Amy Sherman-Palladino στο μυαλό της. Για χρόνια η Palladino έλεγε πως ήξερε πώς τελειώνει η σειρά, πως ξέρει τις 4 τελευταίες λέξεις.

Χρόνια μετά, χάρη στον αμείωτο ενθουσιασμό των θεατών και στις βαθιές τσέπες του Netflix, η Palladino είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στο Stars Hollow, να συγκεντρώσει πίσω όλο το βασικό (και μη) καστ της (με την εξαίρεση φυσικά του υπέροχου Edward Herrmann που πέθανε πριν 2 χρόνια, αλλά που ο χαρακτήρας του, Richard Gilmore, έχει μεγάλη παρουσία στα νέα επεισόδια) και λέγοντας νέες ιστορίες, να μπορέσει να οδηγήσει την Lorelai και τη Rory σε εκείνη την τελευταία σκηνή που είχε πάντα στο μυαλό της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!