Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Πολεμιστές από την Κίνα και μανιακή Ιζαμπέλ Ιπέρ σε μια χορταστική κινηματογραφική εβδομάδα
[Oneman]: Πολεμιστές από την Κίνα και μανιακή Ιζαμπέλ Ιπέρ σε μια χορταστική κινηματογραφική εβδομάδα

[Oneman]: Πολεμιστές από την Κίνα και μανιακή Ιζαμπέλ Ιπέρ σε μια χορταστική κινηματογραφική εβδομάδα

Η “Ευνοούμενη” κάλπασε πέραν των 200,000 εισιτηρίων την περασμένη βδομάδα σε μια ασυζητητί πλέον περίπτωση εμπορικού θριάμβου. Και μιλώντας για σημαντικούς auteurs, ο Τζόνα Χιλ σκηνοθετεί το νέο βίντεο κλιπ των Vampire Weekend “Sunflower”, βολτάροντας στη Νέα Υόρκη με ένα split screen που δε λέει να κάτσει ήσυχο.

Πάμε στις κριτικές της εβδομάδας, όπου σήμερα έχουμε δυνατές προτάσεις για πολλά γούστα:

Σκιά ****1/2

(“Ying / Shadow”, Ζανγκ Γιμού, 1ω56λ)

Καστ: Τσάο Ντενγκ, Λι Σουν, Ράιαν Ζενγκ

Η προηγούμενη ταινία του Ζανγκ Γιμού: Το συζητήσιμο “Σινικό Τείχος” με τον Ματ Ντέιμον. Η “Σκιά” όμως συνδέει το επικό μπλοκμπαστερικό εύρος εκείνης της ταινίας, με τις πανέμορφες ταινίες πολεμικών τεχνών του σκηνοθέτη σαν τα “Ιπτάμενα Στιλέτα” ή τον “Ήρωα”, καταλήγοντας σε κάτι νέο.

H καινούρια: Στη διάρκεια του γεμάτου πολιτικές δολοπλοκίες 3ου αιώνα μ.Χ., στο παλάτι του βασιλείου Πέι επικρατεί αναταραχή. Ο βασιλιάς προσπαθεί να διατηρήσει τη λεπτής ισορροπίας ειρήνη με το βασίλειο Γιν, το οποίο έχει καταλάβει μια πόλη που ανήκε αρχικά στο Πέι. Ένας αρχιστράτηγος θεωρεί καθήκον του να διεκδικήσει πίσω την πόλη, σε κόντρα με την επίσημη γραμμή του βασιλείου του. Κι αν δεν έχεις στη διάθεσή σου στρατιωτική ισχύ σε απόλυτα νούμερα, τότε θα πρέπει να προσεγγίσεις τη μάχη με διαφορετική στρατηγική.

Και πώς είναι: Η ομορφότερη περιπέτεια της χρονιάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!