Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Ποιοι πέθαναν εκτός οθόνης στο ‘Avengers: Infinity War’
[Oneman]: Ποιοι πέθαναν εκτός οθόνης στο ‘Avengers: Infinity War’

[Oneman]: Ποιοι πέθαναν εκτός οθόνης στο ‘Avengers: Infinity War’

Ο Joe Russo, συν-σκηνοθέτης του ‘Infinity War’, έκατσε με τη νεολαία ενός Λυκείου της Iowa και τους απάντησε όλα όσα ήθελαν να ξέρουν και αυτά και εμείς.

Ένας avengnerd μαθητής του σχολείου έκανε απομαγνητοφώνηση του Q&A και μοιράστηκε με τον κόσμο του Reddit, που ως γνωστόν είναι ο υπόλοιπος κόσμος, τις απαντήσεις στα πιο καυτά ερωτήματα που μας άφησε η ταινία.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η VALKYRIE;

Συγνώμη, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η VALKYRIE;

Είπαμε όλοι με μια φωνή μετά την εισαγωγή της ταινίας. Marvel, δεν μας την έδωσες για να μας την πάρεις έτσι. Off-screen τη Valkyrie, ρε;

Ευτυχώς, ο Russo ξέρει την ανησυχία μας.

«Φυσικά και υπήρχαν επιζώντες. Ο Thor λέει στους Guardians ότι ο Thanos σκότωσε τους μισούς ανθρώπους του, αλλά πριν από αυτή τη σκηνή διασωστικά σκάφη παρατάχθηκαν για να πάρουν τους Asgardians – μαζί και τη Valkyrie».

ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Η GAMORA ΑΦΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ;

Όταν ένας φοιτητής ρώτησε γιατί είδαμε μια μικρότερη Gamora μετά τον θάνατο του χαρακτήρα στον Vormir, ο Russo άφησε ανοιχτή την εκδοχή να βρίσκεται μέσα στη Soul Stone. Μιλάμε άλλωστε για την πιο ξεχωριστή από τις λίθους.

«Όταν ο Thanos μπαίνει μέσα στη Soul Stone κάνει μια συζήτηση με τη νεαρή βερσιόν της Gamora.

Ήταν μια απόπειρα από μέρους μας (…) κάθε κακός να είναι ήρωας στη δική του ιστορία – και ένας τόσο παρανοϊκός και ψυχάκιας και άγριος και βίαιος όπως ο Thanos, είναι και πολύπλοκος συναισθηματικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!