Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Όλα τα επεισόδια του Game of Thrones στη σειρά
[Oneman]: Όλα τα επεισόδια του Game of Thrones στη σειρά

[Oneman]: Όλα τα επεισόδια του Game of Thrones στη σειρά

Το ‘Game of Thrones’ ολοκληρώθηκε και πέρασε στην ιστορία ως το μεγαλύτερο καιι πιο επιδραστικό γεγονός στη μαζική κουλτούρα της δεκαετίας των ’10s. Το Oneman παρακολουθησε τη σειρά – φαινόμενο φανατικά, έγραψε γι’ αυτήν εξαντλητικά , ενθουσιάστηκε παράφορα, ενίοτε απογοητεύτηκε σφόδρα και τώρα έχει έρθει η ώρα να την αποχαιρετήσει οριστικά.

Αντί άλλου αποχαιρετισμού, κατεθέτουμε εδώ ένα ranking όλων των επεισοδίων του ‘GoT’, από το πιο συγκλονιστικό στο λιγότερο συγκλονιστικό. Εννοείται ότι όπως όλες οι λίστες, η οριστική λίστα κατάταξης των επεισοδίων του Game of Thrones συνάχθηκε με κριτήριο την υποκειμενική, ταπεινή και ιδιοτελή μας γνώμη. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα διαφωνήσεις σε πολλά σημεία, αλλά -τι να κάνουμε;- έτσι είναι η ζωή κι έτσι είναι οι λίστες κατάταξης.

Ακόμα κι αν διαφωνήσεις σε όλα πάντως, μπορείς απλώς να χρησιμοποιήσεις τη λίστα ως συνοπτικό manual του ‘GoT’ ή ως εργαλείο αναφοράς όποτε χρειαστεί να ανατρέξεις στη σειρά. Στην τελική, πού αλλού θα βρεις μαζεμένα και τα 73 επεισόδια;

Τα μόνα στοιχεία που είναι χρήσιμο να ξέρεις πριν αρχίσεις την πλοήγηση στον ωκεανό της λίστας είναι ότι τη σειρά της κατάταξης την επιμελήθηκαν ο Θοδωρής Δημητρόπουλος και η Ιωσηφίνα Γριβέα και ότι τα κείμενα για κάθε επεισόδιο τα μοιράστηκαν οι δυο τους και οι Γιάννης Μπαϊρακτάρης, Νίκος Σταματίνης, Ναστάζια Καπέλλα, Αντώνης Τζαβάρας και Κώστας Μανιάτης (θα τους βρεις με τα αρχικά τους στο τέλος κάθε κειμένου).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!