Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Μέχρι τώρα έπαιζες- από σήμερα, θα μπεις μέσα στο παιχνίδι χάρη στο PlayStation VR
[Oneman]: Μέχρι τώρα έπαιζες- από σήμερα, θα μπεις μέσα στο παιχνίδι χάρη στο PlayStation VR

[Oneman]: Μέχρι τώρα έπαιζες- από σήμερα, θα μπεις μέσα στο παιχνίδι χάρη στο PlayStation VR

Έως πριν λίγες μέρες, η εμπειρία μου με το PlayStation VR ήταν ελάχιστων λεπτών, στην IFA 2015. Με βάση αυτήν, αλλά και όσα νέα στοιχεία ήρθαν στο φως το καλοκαίρι που μας πέρασε, προσπάθησα ν’ απαντήσω σε ορισμένα από τα ερωτήματά σου πριν μερικούς μήνες, σ’ αυτό το άρθρο . Πλέον, το PS VR είναι εδώ. Ήρθε, μας είδε, το είδαμε, το πιάσαμε στα χέρια μας, το φορέσαμε στο κεφάλι μας, παίξαμε. Αν νίκησε; Καταρχάς, ναι.

Βέβαια, η πρώτη επαφή/ εντύπωση, έστω κι αν διαρκεί ώρες ολόκληρες, δεν είναι παρά μόνο μία μάχη. Ο πόλεμος θα κριθεί σε βάθος χρόνου, αλλά εδώ δεν μαζευτήκαμε, στη φιλόξενη PopCode γωνιά, για να ρίξουμε τα χαρτιά και να μελλοντολογήσουμε. Θα μιλήσουμε με στοιχεία.

Κορώνα στο κεφάλι μου θα σε ‘χω

Τώρα εσύ θα καίγεσαι να μάθεις για την παικτική εμπειρία, αλλά θεωρώ πιο φρόνιμο να πιάσουμε πρώτα ορισμένα διαδικαστικού τύπου ζητήματα. Ανοίγοντας το κουτί, ίσως κοντοσταθείς για λίγο: κάσκα, καλώδια, μονάδα επεξεργαστή, φυλλάδια, ένας μικρός χαμός. Ευτυχώς, ένα από αυτά τα φυλλάδια, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το αρχικό σοκ, η σύνδεση δεν είναι δα και πυρηνική φυσική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!