Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Κάντε το καλύτερα από τη Beyoncé, περιμένουμε
[Oneman]: Κάντε το καλύτερα από τη Beyoncé, περιμένουμε

[Oneman]: Κάντε το καλύτερα από τη Beyoncé, περιμένουμε

Ο Guardian το έθεσε σωστότερα από όλους. Όταν η Beyoncé ήταν το πρώτο όνομα για το lineup του 40ου Glastonbury το 2011, ήταν μεγάλη υπόθεση για την καριέρα της. Όταν προκάλεσε σεισμό εξαφανίζοντας όλα τα υπόλοιπα acts από το lineup του Coachella τις προάλλες, ήταν μεγάλη υπόθεση για το φεστιβάλ.

Η επιστροφή της σταρ στη σκηνή μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της έμοιαζε οργανωμένη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, χωρίς όμως την κλινική προσοχή που χαρακτήρισε το Super Bowl Halftime του 2013. Θα ήταν παράλογο βέβαια να περιμένουμε το ίδιο αποτέλεσμα από 13 λεπτά σε σχέση με τη 1 ώρα και κάτι που είχε στη διάθεσή της η Beyoncé εδώ. Το ίδιο ισχύει και για το playlist που τότε είχε συμπεριλάβει μερικές καλές μεν, αλλά παράξενες επιλογές συγκριτικά με το σύνολο του έργου της. Αλλά την ίδια στιγμή δεν μπορούμε να μην προσέξουμε πόσο πιο απελευθερωμένο ήταν το performance του Σαββάτου κι ας ήταν μελετημένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια (όχι όντως, η Beyoncé άλλαξε μέχρι και μανικιούρ εν μέσω του live), και πόσο πιο αψεγάδιαστες ήταν οι μεταβάσεις από κομμάτι σε κομμάτι.

Το catwalk ήταν δεδομένο. Ακόμα και η εισαγωγή αλά Κλεοπάτρα. Η εμφάνισή της άλλωστε στα περσινά Grammy μας είχε προετοιμάσει για τη μετάβασή μας στη Beyoncé-εικόνισμα, μεγάλη η χάρη της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!