Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Τι κάνει η χήρα Kate Beckinsale στην άγρια ζούγκλα;
[Oneman]: Τι κάνει η χήρα Kate Beckinsale στην άγρια ζούγκλα;

[Oneman]: Τι κάνει η χήρα Kate Beckinsale στην άγρια ζούγκλα;

Τι κάνεις όταν σου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά ότι ο -υπάλληλος σε ανθρωπιστική οργάνωση- σύζυγός σου, εκείνος που υποτίθεται ότι είναι νεκρός εδώ και τρία χρόνια λόγω της συντριβής ενός αεροπλάνου στο Κονγκό, είναι ακόμη ζωντανός;

Αν είσαι η ήδη χαροκαμένη -SPOILER No1- (λόγω αιφνίδιου θανάτου του μωρού σου) Georgia Wells, πρώην αξιωματικός στο βρετανικό στρατό (εξού και την έχεις μια ευχέρεια με τα όπλα), η λύση είναι μια. Μπαίνεις στο πρώτο αεροπλάνο για Κινσάσα και τρέχεις να τον βρεις.

Προσοχή. Το Widow δεν είναι σε καμία περίπτωση φάση ‘ξερή δράση με ένα πασάλειμμα πλοκής’ Blood Diamond. Στο επίκεντρο εδώ, πέρα από μια ενδιαφέρουσα ζιγκ ζαγκ πλοκή που έχει να κάνει ΚΑΙ με τον σπάνιο ορυκτό πλούτο της περιοχής, είναι βασικά η διαφθορά και το αυθεντικό συναίσθημα.

Αυτό είναι, που, στο τέλος της ημέρας, σε κερδίζει, σε κάνει να θέλεις να δει τι θα συμβεί στο επόμενο από τα οχτώ συνολικά επεισόδια μιας σειράς που αξίζει όντως να ανακαλύψεις.

Το γεγονός δηλαδή ότι όλοι οι χαρακτήρες, ξεκινώντας από αυτόν της Beckinsale και καταλήγοντας ακόμη και στον τελευταίο τροχό της αμάξης (π.χ. ο β’ βοηθός κακού, η διευθύντρια της ανθρωπιστικής οργάνωσης κτλ) είναι καλογραμμένοι και φουλ ρεαλιστικοί.

Κάτι λογικό αν σκεφτείς ότι πίσω από την όλη ιστορία βρίσκονται οι αδελφοί Williams των The Missing, Liar και Rellik που έχουν πάντοτε ποιότητα και ουσία σε ότι μας σερβίρουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!