Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: House of the Dragon: Οι Targaryen επιστρέφουν για φωτιά και αίμα
[Oneman]: House of the Dragon: Οι Targaryen επιστρέφουν για φωτιά και αίμα

[Oneman]: House of the Dragon: Οι Targaryen επιστρέφουν για φωτιά και αίμα

Το άρθρο ανανεώθηκε στις 30/10 με αφορμή τα νεότερα για τα prequel του ‘Game of Thrones’. Θα ανανεώνεται με κάθε νεότερο σχετικά με το ‘House of the Dragon’.

***

Αφού τα γυρίσματα του πιλότου για το πρώτο prequel του ‘Game of Thrones’ ολοκληρώθηκαν, το HBO αποφάσισε να μην προχωρήσει με την παραγγελία ολόκληρης σειράς. Αντίθετα, προτιμά να προχωρήσει με το δεύτερο prequel που ήταν σε πολύ πρώιμα σκαριά, με θέμα τη δυναστεία των Targaryen. Πες αντίο, λοιπόν, στο παρελθόν των White Walkers και ετοιμάσου να υποδεχθείς τους Targaryen στο Westeros.

Η ιδέα για το prequel που θα ονομαστεί ‘House of the Dragon’ φαίνεται να βασίζεται στο κόνσεπτ του σεναριογράφου και παραγωγού Bryan Cogman σχετικά με τη δυναστεία των Targaryen που καταγράφεται αναλυτικά στο βιβλίο ‘Fire & Blood’. Αφού η δική του πρόταση – στη μορφή τουλάχιστον που τη συνέλαβε – δεν πήρε το πράσινο φως, ο Cogman πέρασε στη δημιουργική ομάδα της σειράς ‘Lord of the Rings’ που θα δούμε από το Amazon. Η αρχική εκείνη όμως πρόταση, φαίνεται πως τελικά εξελίχθηκε σε κάτι αρκετά διαφορετικό που τράβηξε την προσοχή του δικτύου.

Οι πρώτες πληροφορίες που είχαμε τον Σεπτέμβριο από το Deadline ήταν πως η σειρά θα τοποθετηθεί 300 περίπου χρόνια πριν το ‘Game of Thrones’, όταν ξεκινούσε σιγά-σιγά η πτώση του Οίκου των Targaryen.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!