Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: House of Dragon: Ξέρουμε πότε θα βγει το prequel του Game of Thrones
[Oneman]: House of Dragon: Ξέρουμε πότε θα βγει το prequel του Game of Thrones

[Oneman]: House of Dragon: Ξέρουμε πότε θα βγει το prequel του Game of Thrones

Το ‘House of Dragon’, το prequel του ‘Game of Thrones’ που θα μας πάει στη δυναστεία των Targaryen, θα κυκλοφορήσει «κάποια στιγμή μέσα στο 2022» σύμφωνα με την πρόεδρο προγράμματος του HBO , Casey Bloys.

Η σειρά θα τοποθετηθεί 300 περίπου χρόνια πριν το ‘GoT’, όταν ξεκινούσε σιγά-σιγά η πτώση του Οίκου των Targaryen. Showrunner θα ήταν ο συν-δημιουργός και συμπαραγωγός του ‘Colony’, Ryan Condal, μαζί με τη βοήθεια του ίδιου του Martin, όμως τώρα γνωρίζουμε πως ο δεύτερος showrunner πλάι στον Condal θα είναι ο αγαπημένος μας σκηνοθέτης του ‘GoT’, Miguel Sapochnik. Ο Sapochnik έβαλε τη σφραγίδα του σε επεισόδια όπως το ‘Battle of the Bastards’, το ‘Winds of Winter’ και το κακογραμμένο, αλλά αψεγάδιαστα σκηνοθετημένο ‘The Bells’ , ενώ για το πρώτο κέρδισε και ένα βραβείο Emmy Σκηνοθεσίας. Το ενδιαφέρον του για τον κόσμο του ‘A Song of Ice and Fire’ φάνηκε από την εμπλοκή του στην παραγωγή της 8ης σεζόν, σχετικά σπάνιο γεγονός στην τηλεόραση για σκηνοθέτη που δεν ήταν εξαρχής στην παραγωγή ενός show.

Η Bloys μίλησε και για το ακυρωμένο από το δίκτυο prequel με τη Naomi Watts που θα λάμβανε χώρα 8.000 χρόνια πριν το ‘GoT’. «Ήταν μια μεγάλη πρόκληση αλλά δεν μπορώ να δείξω ένα πράγμα και να πω, να, αυτό ήταν που δεν δούλεψε», εξήγησε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!