Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Ο Henry Golding φέρνει πίσω το Old Hollywood
[Oneman]: Ο Henry Golding φέρνει πίσω το Old Hollywood

[Oneman]: Ο Henry Golding φέρνει πίσω το Old Hollywood

Αν είχε γεννηθεί στις πρώτες δεκαετίες του 20ού αιώνα και αν δεν έβαζε τότε το Hollywood τον Mickey Rooney και τον Warner Oland να παίζουν τους Ασιάτες του, o Henry Golding θα ήταν ο ανταγωνισμός του Gregory Peck. Το ένιωσες στο ‘Crazy Rich Asians’, θα το επιβεβαιώσεις στο ‘Last Christmas’. Έχει τη γοητεία, έχει την ενέργεια, έχει το κοστούμι. Βάλτου μπριγιαντίνη και ασπρόμαυρο φίλτρο και καθάρισες.

Γεννημένος στη Μαλαισία από Ασιάτισσα μητέρα και λευκό πατέρα, ο Golding μεγάλωσε παρακολουθώντας ανθρώπους που του έμοιαζαν στην οθόνη. Πολύ Bollywood, μαλαισιανές παραγωγές, παραγωγές του Hong Kong με τον Jackie Chan που λατρεύει, μπόλικο Jason Scott Lee και αργότερα τις ταινίες Mortal Kombat. Δεν είχε καν καταλάβει τι σημαίνει το να είσαι Ασιάτης, όχι τουλάχιστον ως κάτι διαφορετικό που αφορούσε τον οποιονδήποτε, μέχρι που μετακόμισε με την οικογένειά του στο Surrey της Αγγλίας σε ηλικία 8 ετών.

Σύντομα και προς έκπληξή του, τρύπωσε μέσα του μια ντροπή για την καταγωγή του λόγω των σχολίων που άκουγε για την εμφάνισή του. Άλλοτε δεν θα τη φανταζόταν, τότε θα έπρεπε να περιμένει να φτάσει στα 15-16 του για να την ξεπεράσει. «Έφτασα σε ένα σημεία που είπα, ξέρεις κάτι; Γάμησέ τη (τη ντροπή). Είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος», έχει πει σε συνέντευξή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!