Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Γίνε ο ηγέτης των Επτά Βασιλείων (συγνώμη, Έξι) στο σπίτι σου
[Oneman]: Γίνε ο ηγέτης των Επτά Βασιλείων (συγνώμη, Έξι) στο σπίτι σου

[Oneman]: Γίνε ο ηγέτης των Επτά Βασιλείων (συγνώμη, Έξι) στο σπίτι σου

Εάν και εσύ όπως κι εγώ είσαι με το ένα πόδι μονίμως έξω από το σπίτι, τρέμοντας για όσα σε περιμένουν περνώντας ξανά το κατώφλι. Εάν και εσύ μπαίνεις σε κατάσταση θερινής νάρκης τέτοια εποχή κι ούτε τα μαξιλάρια δεν αντέχεις να σηκώσεις για να βρεις το τηλεκοντρόλ. Εάν νιώθεις τη ζωή και τη μέση σου να εξαϋλώνονται κάθε φορά που βλέπεις την ηλεκτρική σκούπα να σε κοιτάει στα μάτια.

Κυρίως, εάν είδες την 8η σεζόν του ‘Game of Thrones’ και σκέφτηκες ότι ξέρεις κάτι, έτσι που τα έκαναν ναι, μπορείς να πεις πια υπεύθυνα ότι θα έκανες καλύτερη δουλειά ως ηγέτης των Επτά Βασιλείων (ερρρ, Έξι πια) από τον Bran τον Σακάτη.

Η απόδειξη μπορεί να γίνει το ίδιο σου το σπίτι με τη βοήθεια smart συσκευών. Θα πάρεις τις κατάλληλες από τον Κωτσόβολο και θα βγάλεις τους μεγάλους Οίκους ασπροπρόσωπους.

Να πώς:

Επιχείρηση-Σκούπα όπως οι Lannister

Δεν γράφτηκε τζάμπα το ‘Rains of Castamere’. Οι Lannister δεν χαρίστηκαν ποτέ στους εχθρούς τους. Μπορεί να μην επιστράτευσαν όλοι τους λύσεις όπως το αποφασιστικό KABOOM! της Cersei στο Great Sept of Baelor, αλλά εξουδετέρωναν αποτελεσματικά τους αντιπάλους τους και χρησιμοποιούσαν διαχρονικά καλοθελητές για να μαζέψουν τις ζημιές. Για ζημιές στο σπίτι σου τύπου Baelor βέβαια, θα χρειαστείς μάλλον πιο δραστικές λύσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!