Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Game of Thrones: 11 ερωτήσεις που έχουμε για την υπόλοιπη σεζόν
[Oneman]: Game of Thrones: 11 ερωτήσεις που έχουμε για την υπόλοιπη σεζόν

[Oneman]: Game of Thrones: 11 ερωτήσεις που έχουμε για την υπόλοιπη σεζόν

Λίγο πριν τον Τελευταίο Πόλεμο όπως αποκαλεί η Daenerys το stand-off της με τη Cersei Lannister στο τρέιλερ του 4ου επεισοδίου , και αφού το απρόσμενο τέλος του Night King έχει έρθει ήδη από τα μισά της σεζόν, γράφω παρακάτω τις απορίες μου με την ελπίδα ότι κάποιες από αυτές θα βρουν ανταπόκριση.

Προφανώς ακολουθούν spoilers.

Ποιος θα πάρει το Westeros;

Οι προφητείες μπορεί να μη φτουράνε στο Westeros τελικά, αλλά το ένα πράγμα που δεν μπορώ να φανταστώ για το μεγάλο φινάλε της σειράς, είναι η Cersei Lannister στον Σιδερένιο Θρόνο. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως στα επόμενα τρία επεισόδια θα χάσει. Θα έχει τίμιο last stand, αλλά θα χάσει.

Η Daenerys, τώρα, φαίνεται από το τρέιλερ του 4ου επεισοδίου να έχει κερδίσει πια την εμπιστοσύνη των Βόρειων, αλλά η ταυτότητα του Jon παραμένει σοβαρή εκκρεμότητα. Θα την είχαμε βάλει στην άκρη εντελώς μιας που ο Jon τυπικά έχει ήδη υποταχθεί – με διάφορους τρόπους – στη βασίλισσά του, όμως το τέλος των White Walkers αφήνει προς το παρόν μια σημαντική τρύπα στον οριστικό σκοπό του Snow που θα συζητήσουμε λίγο παρακάτω.

Θα διεκδικήσει το δικαίωμά του σε μια βασιλεία που ποτέ του δεν ήθελε; Θα φέρει μαζί με τη Daenerys κάποια μορφή δημοκρατίας στο Westeros; Θα γίνει πατέρας και θα είναι το παιδί τους τελικά που θα οδηγήσει τη χώρα στην επόμενή της σελίδα;

Αν το τραγούδι του Podrick συμβολίζει όσα νομίζουμε , κάποιος από τους δύο πρωταγωνιστές θα εγκαταλείψει τη θέση του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!