Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Το FIFA 19 προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις
[Oneman]: Το FIFA 19 προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις

[Oneman]: Το FIFA 19 προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις

Από τον Μιχάλη Βιλιώτη

Μια φορά κι έναν καιρό, αναρωτιόμασταν μέχρι ποιο σημείο μπορούν να εξελιχθούν τα βιντεοπαιχνίδια. Πότε άραγε θα μπορούσαμε να παίζουμε κάποιο “ποδοσφαιράκι” και να μας φαίνεται ότι είναι ένα ραντεβού Τρίτης με τους κολλητούς, για μία ακόμα βραδιά Champions League; Όπως φαίνεται το FIFA 19 είναι εδώ για να προσφέρει ανάλογες συγκινήσεις.

Είμαι από αυτούς που έχουν περάσει το μεταβατικό στάδιο FIFA – PES – FIFA. Από ένα σημείο και μετά, απλά παίζεις αυτό που σου αρέσει κι αν τύχει και σε τραβήξει κάτι άλλο, τότε κάνεις την αλλαγή. Άλλος ένας παράγοντας, που όλοι έχουμε στο μυαλό μας είναι… τι παίζει η παρέα, μιας και πλέον η αγορά ενός αθλητικού τίτλου απευθύνεται σε δύο κατηγορίες παικτών. Αυτόν που αγοράζει καθαρά τον τίτλο για να λιώσει στο online (competitive παίκτης) και τον τύπο ο οποίος το παίρνει για να έχει κάτι για την “παρέα” και να “χαλαρώνει” παίζοντας κάνα ματσάκι ως διάλειμμα.

Ένα ταξίδι, τρεις ιστορίες

Εδώ είναι το twist του FIFA τα τελευταία χρόνια, που θέλει να κρατήσει τον απλό παίκτη λίγο παραπάνω στο single player, πέραν του Career το οποίο έχει μείνει ίδιο. Το The Journey αποτελεί μία ευχάριστη ενασχόληση και φαίνεται πως η EA έχει επενδύσει αρκετό χρόνο πάνω σε αυτό το mode.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!