Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Διάβασα αυτή τη θεωρία για το ‘Game of Thrones’ και συγκλονίστηκα
[Oneman]: Διάβασα αυτή τη θεωρία για το ‘Game of Thrones’ και συγκλονίστηκα

[Oneman]: Διάβασα αυτή τη θεωρία για το ‘Game of Thrones’ και συγκλονίστηκα

Στα δέκα περίπου χρόνια που ασχολούμαι με τη σειρά βιβλίων ‘A Song of Ice and Fire’ και τη σειρά ‘Game of Thrones’ , έχω σκεφτεί δικές μου θεωρίες, έχω διαβάσει και καταγράψει δημοφιλείς θεωρίες από τους φαν του σύμπαντος, έχω ξετρυπώσει λιγότερο γνωστές που όμως άξιζαν την προσοχή μας, και έχω γελάσει με την καρδιά μου με κάποιες από τις πιο παράλογες .

Όπως συμβαίνει τις σπάνιες φορές που μία δημιουργία-φαινόμενο ταρακουνά και συντονίζει ολόκληρη την υδρόγειο, η μισή χαρά έρχεται από την κοινή εμπειρία των ανθρώπων που τη μοιράζονται. Και αυτή με τη σειρά της περιλαμβάνει πολλές φορές μια αδιανόητη υπερανάλυση που πολύ θα μου λείψει μετά το τέλος του ‘GoT’ (ακούς, καλό μου prequel; ).Μέχρι όμως να μείνω με τις θεωρίες για τα βιβλία μονάχα, θα συνεχίσουμε μαζί την υπερανάλυση μέχρι να μου πάρουν το πληκτρολόγιο από τα χέρια.

Πριν προχωρήσεις σε μία από τις καλύτερες θεωρίες που έχω διαβάσει εδώ και μια δεκαετία, σκέψου ότι ακολουθούν ελαφρά (στο υπόσχομαι!) spoilers για το επόμενο, 2ο επεισόδιο του 8ου κύκλου.

Έχουμε μιλήσει στο παρελθόν για τη σημασία των σχημάτων που έχουν αφήσει στο διάβα τους οι White Walkers. Στο πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς, χρησιμοποίησαν τα ανθρώπινα μέλη και τα μέλη των αλόγων της φρουράς του Night’s Watch για να κατασκευάσουν τον πρώτο τέτοιον σχηματισμό που είδαμε ποτέ στο show.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!