Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Death In Vegas: Η αναγέννηση
[Oneman]: Death In Vegas: Η αναγέννηση

[Oneman]: Death In Vegas: Η αναγέννηση

Μια κουβέντα με τον Richard Fearless των Death In Vegas πριν την εμφάνιση στο main stage του Plisskën Festival στις 3 Δεκεμβρίου, στις 00.15 π.μ.

***

Με το Dead Elvis του ’97 ξεπεράσαμε μια για πάντα το Exit Planet Dust των Chemical Brothers. Με το The Contino Sessions του ’99 (με συμμετοχές από Bobby Gillespie των Primal Scream), Jim Reid (The Jesus And Mary Chain), Iggy Pop είδαμε το ιερό τοίχος της ροκ να καταρρέει μπροστά στα μάτια μας, ένα χρόνο μετά τα πρώτα χτυπήματα που του έδωσε το Psyence Fiction των UNKLE.

Το 2002, εκεί που παραλίγο να χαθεί η πίστη με το Scorpio Rising, το ‘Hands Around My Throat’ έγινε το μεγαλύτερο ίσως hit των Death In Vegas και ο αργός θάνατος του ‘Help Yourself’ με τη Hope Sandoval στην αναγγελία του, ήταν ένα από τα επικότερα κομμάτια της πρώτης χρυσής περιόδου του γκρουπ. Το 2004, στο Satan’s Circus κοιταχτήκαμε με νόημα και χωρίς να πούμε πολλά συμφωνήσαμε ότι κάπου εδώ τελειώνει το πανηγύρι αφού η μάστιγα της επανάληψης είχε χτυπήσει κι αυτό το αγαπημένο μας γκρουπ.

Φέτος όμως είναι αυτή η μία σπάνια στιγμή, εκεί που λες ας το πατήσω το ρημάδι το play, χωρίς να περιμένεις τίποτα αξιοσημείωτο να βγει από τα ηχεία, αλλά που 5 λεπτά μετά τσεκάρεις να δεις αν έχει χαζέψει το Spotify και παίζει ότι θέλει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!