Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 8 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: To ‘Daredevil’ μόλις έκανε την πιο αδιανόητη σκηνή μάχης στην τηλεόραση
[Oneman]: To ‘Daredevil’ μόλις έκανε την πιο αδιανόητη σκηνή μάχης στην τηλεόραση

[Oneman]: To ‘Daredevil’ μόλις έκανε την πιο αδιανόητη σκηνή μάχης στην τηλεόραση

Η πρεμιέρα του ‘Daredevil’ το 2015 έμοιαζε με την έναρξη μιας νέας εποχής για την υπερηρωική τηλεόραση. Το ενιαίο σύμπαν δεν ήταν κάτι ξένο στο μέσο. Υπήρχε ήδη το Arrowverse του CW και της Warner Bros. Όμως το καινούριο πλάνο του Netflix θα έβαζε το σπάντεξ του στο ίδιο οικοσύστημα με τους ήρωες του Marvel Cinematic Universe .

Η συνέπεια του εγχειρήματος ως προέκταση της κινηματογραφικής Marvel είναι ακόμα υπό εξέταση. Μετά την ακύρωση του ‘Luke Cage’ και του ‘Iron Fist’, και σε συνδυασμό με την προετοιμασία της καινούριας πλατφόρμας της Disney που ενδέχεται να απορροφήσει κάποιες σειρές του streaming γίγαντα στο ράφι με τις δικές της μεγάλες παραγωγές , το συμπέρασμα θα είναι σίγουρα ρευστό για το άμεσο μέλλον. Ποιος όμως μπορεί να αμφισβητήσει το ποδαρικό του ‘Daredevil’;

Ο προστάτης του Hell’s Kitchen δεν χώρεσε απλώς με σταθερά βήματα και καθαρό όραμα στην πιο σύγχρονη, βλοσυρή βερσιόν της υπερηρωικής μυθοπλασίας. Κατάφερε μέσα σε δύο μόλις επεισόδια να βρει τη σκηνή που, μέσα στον καταιγιστικό ρυθμό περιεχομένου, θα γινόταν μία από τις τηλεοπτικές στιγμές που θα συζητήσαμε στη δουλειά, στο σπίτι, στον καφέ. Το hallway fight scene του ‘Cut Man’ (S01E02) έδωσε γρήγορα παλμό στη σειρά και τον ήρωά της, πριν δώσει τη σκυτάλη στην οξυμένη, video game σύλληψης μάχη του ‘New York’s Finest’ (S0203) στην επόμενη σεζόν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!