Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: H Brie Larson είναι η επόμενη Χολιγουντιανή super-star
[Oneman]: H Brie Larson είναι η επόμενη Χολιγουντιανή super-star

[Oneman]: H Brie Larson είναι η επόμενη Χολιγουντιανή super-star

Σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, η Brie Larson είναι ακόμα μια από εκείνες τις “ώπα ώπα κάπου την ξέρω αυτήν, πού την ξέρω; πού την ξέρω;;” ηθοποιούς, την τιμημένη εκείνη κατηγορία από καρατερίστες που όλοι αγαπάμε να βλέπουμε σε σειρές και σε ταινίες αλλά που σπάνια συγκρατούμε το όνομά τους.

Κανείς όμως δε θα χρειάζεται πολλές περαιτέρω συστάσεις για να θυμηθεί το όνομα της Brie Larson.

To φοβερό είναι πως θα μπορούσε άνετα να έχει εξελιχθεί έτσι η καριέρα της, δηλαδή βρισκόταν σε αυτή τη διαδρομή. Είχε 2-3 καλούς τηλεοπτικούς χαρακτήρες, έπαιζε αξιομνημόνευτους σύντομους ρόλους σε έξυπνες, καλτ ταινίες, είχε ακόμα και έναν εντυπωσιακό πρωταγωνιστικό ρόλο σε Λατρεμένη Ανεξάρτητη Ταινία. Όλα τα σημάδια έδειχναν πως η Brie Larson θα γινόταν εκείνη η ηθοποιός που λατρεύεις εσύ και οι τρεις φανατικοί σινεφίλ γνωστοί σου, αλλά ο υπόλοιπος πλανήτης δεν ξέρει.

Και μετά ήρθε το Όσκαρ, για το καθηλωτικό ‘Room’ , όπου παίζει την αποφασισμένη μητέρα ενός αγοριού, μαζί με το οποίο βρίσκονται κλειδωμένοι, απομακρυσμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό το ερμηνευτικό tour de force έκανε τη χολιγουντιανή βιομηχανία να υποκλιθεί στη Larson πέρσι, καθώς για μήνες πριν την οσκαρική τελετή ήμασταν βέβαιοι πως αυτή θα κέρδιζε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!