Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: ‘Αντεροβγάλτης’ S01E01: Έχεις ξαναδεί θέατρο σε συνέχειες;
[Oneman]: ‘Αντεροβγάλτης’ S01E01: Έχεις ξαναδεί θέατρο σε συνέχειες;

[Oneman]: ‘Αντεροβγάλτης’ S01E01: Έχεις ξαναδεί θέατρο σε συνέχειες;

Θα μπορούσαν να είναι όλοι ή και κανένας απολύτως. Θα μπορούσε να είναι ένας παράξενος ή απλώς κάποιος μόνος του. Θα μπορούσε να είναι ο Εκατοντάχρονος που Πήδηξε από το Παράθυρο και Εξαφανίστηκε, αλλά είναι παραπάνω από εκατό χρονών.

Η αναζήτηση ενός δολοφόνου που βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στα πόδια σου και μία αλήθεια που δεν μπορεί παρά να είναι ψέμματα. Δύο βασικοί άξονες στους οποίους έχεις την ευκαιρία να τραμπαλιστείς για περίπου 80 λεπτά είτε βρίσκεσαι στη θέση του θαμώνα ενός μπαρ είτε ενός γείτονα από εκείνους που συμπεριφέρονται λες και μένουν στο σπίτι σου είτε κάθεσαι σε εκείνη που θα είχε ένας απλός ιστορικός παρατηρητής*.

(*Τους θεατές του Rabbithole μπορείς άνετα να τους μπερδέψεις με τους ηθοποιούς. Ένας ακόμη λόγος να μπεις βαθιά στην αναζήτηση του δολοφόνου του οποίου παρεμπιπτόντως, ο επόμενος στόχος μπορεί να είναι το δικό σου στομάχι. Σόρι.)

Το πρώτο από τα τέσσερα επεισόδια της πρώτης θεατρικής σειράς στην Ελλάδα, ήταν ανέλπιστα καλό. Και ελπιδοφόρο. Εκείνο το ‘Βρε λες να ζήσουμε στιγμές τηλεοπτικών σειρών και στο θέατρο;‘ μου τριβέλισε τόσο ευχάριστα το μυαλό αμέσως μόλις άναψαν τα φώτα που θέλω απλά να το μοιραστώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!