Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Ο ΑΝΤ1 ετοίμασε true crime σειρά με τον Χρανιώτη και τον Σόμπολο
[Oneman]: Ο ΑΝΤ1 ετοίμασε true crime σειρά με τον Χρανιώτη και τον Σόμπολο

[Oneman]: Ο ΑΝΤ1 ετοίμασε true crime σειρά με τον Χρανιώτη και τον Σόμπολο

Βρέθηκα σήμερα στο sneak peak του πλούσιου, φθινοπωρινού προγράμματος του ΑΝΤ1 και ανάμεσα στα καθημερινά, στα remakes και στα τηλεπαιχνίδια, μία σειρά μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Το ‘Έγκλημα και Πάθος’.

H σειρά θα βασίζεται σε αληθινά εγκλήματα, θα είναι σε μορφή ντοκιμαντέρ μαζί με δράση και τα επεισόδια αυτοτελή. Στο επεισόδιο, του οποίου το extened trailer είδαμε εμείς, το φόρματ ήθελε τον Χρανιώτη να αφηγείται την ιστορία της εγκληματικής του ζωής, όπως γίνεται στη ’10η Εντολή’, αλλά με πιο κουλ πίνουμε-την-κόκα-σα-pepsi τρόπο. Αυτό εναλλασσόταν με πλάνα από τον Σόμπολο και δύο ακόμα κυρίους που δεν αναγνώρισα, που σχολιάζανε τον εγκληματία, αλλά και φωτογραφίες και ντοκουμέντα από το πραγματικό πρόσωπο.

Στη σκηνοθεσία θα είναι ο Δημήτρης Αρβανίτης, που τα τελευταία χρόνια βρισκόταν πίσω από τη σκηνοθεσία των καθημερινών σειρών ‘Ζωή της άλλης’, ‘Δικαίωση’, ‘Κλεμμένα όνειρα’, ‘Μια στιγμή δυο ζωές’, που είναι σαν να είναι όλες μία ίδια σειρά.

Δεν είναι λοιπόν κακή ιδέα που ο ΑΝΤ1 πάει να πιάσει το hype της εποχής και να κάνει μία true crime σειρά. Έχει τα θεωρητικά προσόντα να τραβήξει κόσμο όλων των ηλικιών, αν και θα είναι δύσκολο να αναμετρηθεί με το ξένο true crime και να κερδίσει τη νεολαία και αυτό γιατί δεν μπορεί να ξεφύγει από το επιτηδευμένο coolness της παρουσίασης του εγκληματία, που όταν μεταφέρεται στα ελληνικά πρότυπα μοιάζει λίγο αστείο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!