Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: O Alistair Petrie του ‘Deep State’ φοβάται πως η σημερινή πολιτική παράνοια θα γίνει η νόρμα
[Oneman]: O Alistair Petrie του ‘Deep State’ φοβάται πως η σημερινή πολιτική παράνοια θα γίνει η νόρμα

[Oneman]: O Alistair Petrie του ‘Deep State’ φοβάται πως η σημερινή πολιτική παράνοια θα γίνει η νόρμα

Ποια είναι η επόμενη μέρα όταν ο ρόλος σου σε μια σειρά τελειώνει; Για τον Alistair Petrie του ‘Deep State’, το τέλος ήταν μόνο η αρχή.

Στην 1η σεζόν, ο George White, ο ήρωας δηλαδή που υποδύεται, είναι ο υπεύθυνος τμήματος της αντικατασκοπείας, που εκτός από υπεύθυνος για την επιστροφή ενός πρώην πράκτορας στην ενεργό δράση, γίνεται γρήγορα σαφές πως έχει και τα δικά του παράλληλα σχέδια, στον πολύπλοκο και πολυεπίπεδο κόσμο του Deep State.

Ο ηθικά διφορούμενος χαρακτήρας του συναντά το τέλος του στην 1η σεζόν, όμως διατηρεί κεντρικό ρόλο και στην 2η, η οποία μεταφέρει τη δράση της στην Αφρική, κοιτάζοντας τον βρώμικο πόλεμο για την καθαρή ενέργεια στη σημερινή παγκόσμια πολιτική σκηνή. Όμως το κλειδί, η κίνηση-ματ του δημιουργού Matthew Parkhill, ήταν πως για αυτή τη 2η σεζόν, η δράση μεταφέρεται τόσο στο μέλλον, όσο και στο παρελθόν.

(Ο 2ος κύκλος “Deep State” προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21.50 αποκλειστικά στο FOX, ενώ ο 1ος κύκλος είναι διαθέσιμος αποκλειστικά στο Vodafone TV μέσα από την υπηρεσία FOX+.)

Κεντρική φιγούρα είναι αυτή τη φορά o Nathan Miller του Walton Goggins, με τον οποίο επίσης μιλήσαμε αποκλειστικά για τους ρόλους, την καριέρα του και την παγκόσμια πολιτική πραγματικότητα. Ο Miller είναι ένας πρώην πράκτορας CIA που επιστρέφει στο πεδίο της δράσης ως fixer για το deep state, όμως σε μια παράλληλη δράση, ο 2ος κύκλος κοιτάζει και προς τα πίσω: Πώς έφτασαν οι ήρωες της 1ης σεζόν στο σημείο όπου τους γνωρίζουμε; Τι τους οδήγησε εκεί; Ποια γεγονότα καθόρισαν τις εσωτερικές τους συγκρούσεις;

Ο Alistair Petrie κρατά κεντρικό ρόλο σε αυτό το δράμα δύο χρόνων, μιας και του δίνεται μια ευκαιρία να βουτήξει στο βάθος ενός ήρωα που είχε φαινομενικά ολοκληρώσει τη διαδρομή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!