Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Αυτό το 6λεπτο βίντεο της Pixar είναι το μόνο πράγμα που αξίζει να δεις σήμερα
[Oneman]: Αυτό το 6λεπτο βίντεο της Pixar είναι το μόνο πράγμα που αξίζει να δεις σήμερα

[Oneman]: Αυτό το 6λεπτο βίντεο της Pixar είναι το μόνο πράγμα που αξίζει να δεις σήμερα

Η Pixar θεωρείται εδώ και χρόνια ο ενήλικος της παρέας του animation, αφ’ ενός γιατί με κάθε νέα ταινία του στούντιο μπορείς να υπολογίζεις ότι ένα τεράστιο μέρος του κοινού της θα έχει αφήσει πολύ πίσω του τα χρόνια του σχολείου, κι αφ’ ετέρου γιατί θεματολογικά η εταιρεία έχει αγγίξει ζητήματα που για πολλούς θα έπρεπε να κάνουν τζιζ σε σχέση με το παιδικό κοινό. Από την αποβολή της Ellie Fredericksen στο ‘Up’ μέχρι την αποδοχή του θανάτου από τα παιχνίδια του ‘Toy Story 3’ και την απεικόνιση της κατάθλιψης στο ‘Inside Out’, η Pixar τον βρίσκει τον τρόπο της.

Στο νέο short της όμως, δεν πάει μονάχα ένα βήμα παραπέρα απ’ όσα έχουμε συνηθίσει. Το αν θα μπορούσαν να το παρακολουθήσουν παιδιά θα πρέπει να το αποφασίσει ο καθένας από μας ξεχωριστά υποθέτω, αλλά ο λόγος που φτιάχτηκε το ‘Borrowed Time’ ήταν ακριβώς ο ανάποδος. Να γίνει κατανοητό ότι το animation δεν είναι είδος που απευθύνεται στα παιδιά, αλλά απλώς ένα ακόμη μέσο για να πεις ιστορίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!