Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Αυτή η θεωρία για τον Night King θα σε πάρει με το μέρος του (αν δεν είσαι ήδη)
[Oneman]: Αυτή η θεωρία για τον Night King θα σε πάρει με το μέρος του (αν δεν είσαι ήδη)

[Oneman]: Αυτή η θεωρία για τον Night King θα σε πάρει με το μέρος του (αν δεν είσαι ήδη)

Με τόση σαπίλα να έχει μαζευτεί στο Westeros εδώ και κάτι αιώνες, δεν είναι σπάνιο πια να βρίσκεις φαν που εύχονται για την επικράτηση των White Walkers μπας και εξαγνιστεί ο τόπος μια και καλή. Μπορεί το PopCode να μην είναι #TeamNightKing, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αυτός ο (στο περίπου) άνθρωπος τουλάχιστον έχει σταθερούς στόχους και προσπαθεί να τους εκπληρώσει χωρίς να αλλάζει συνεχώς στρατόπεδα. Κατεβάζω παρέα, ρίχνω το Τείχος, τελειώνω την ανθρωπότητα. Απλά τα πράγματα.

Ή μήπως όχι και τόσο;

Μια παλαιότερη θεωρία που είχαμε αναφέρει μετά το πέρας της 7ης σεζόν υποστήριζε πως ο απώτερος σκοπός του Night King είναι πιο ευγενής. Σύμφωνα με χρήστη του Reddit, o ΝΚ κατευθύνεται στο Isle of Faces όπου μετατράπηκε από άνθρωπος σε White Walker, για να αντιστρέψει τη μαγεία και να ζωντανέψει τον στρατό του.

Τώρα διαβάσαμε μια παραλλαγή της θεωρίας αυτής από έναν άλλο αφοσιωμένο φαν του ‘Game of Thrones’ , που προϋποθέτει ότι ο Night King αυτή τη στιγμή είναι η συνείδηση του Bran φυλακισμένη στο σώμα του αρχηγού των WW.

Ο χρήστης έχει κάνει την ανάλυσή του σε τρία διαφορετικά threads, αλλά εμείς μεταφράσαμε την ουσία παρακάτω. Τσέκαρε:

“Πώς προστατεύεις τη ζωή όταν ξέρεις πως το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σπέρνεις τον θάνατο και γνωρίζεις ότι κανείς δεν έχει τη δύναμη να σε σταματήσει; Καταστρέφει την πηγή της μαγείας που σε κρατά δεμένο στην κατάρα: Το Heart Tree στο Isles of Faces που βρίσκεται στο κέντρο όλων των Weirwood δέντρων στο Westeros και σκοτώνοντας τον εαυτό σου με το να σκοτώσεις τον Bran.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!