Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Τα 6 πιο παρανοϊκά guests που είδαμε ποτέ στης ‘Ελλάδος τα Παιδιά’
[Oneman]: Τα 6 πιο παρανοϊκά guests που είδαμε ποτέ στης ‘Ελλάδος τα Παιδιά’

[Oneman]: Τα 6 πιο παρανοϊκά guests που είδαμε ποτέ στης ‘Ελλάδος τα Παιδιά’

Από της ‘Ελλάδος τα παιδιά’ παρέλασε πολύς κόσμος, αλλά εμείς θέλουμε να σταθούμε στα μεγαθήρια που ξεχώρισαν, σ’ αυτούς τους guest ρόλους, που έστω και για λίγα λεπτά επισκίασαν τους αριστουργηματικούς πρωταγωνιστές.

Αυτούς που αξίζουν να μπουν στο πάνθεον δίπλα σε Κάκαλο, Παλιό και Πλαπούτα, να θεωρούνται για πάντα ισάξιοι και ισαπόστολοι σε προσφορά και καρτουνίστικο καφριλίκι.

Ξεκινάμε με τον θεό:

1. ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ

Επεισόδιο 30: Ο Μπιτζιμπιτζίδης ζει

Την πιο αυθεντική βαλκανική διασκευή του ‘Σαββατοκύριακου του Μπέρνι’ είχαμε την ευτυχία να τη δούμε στη δική μας γωνιά της χερσονήσου του Αίμου, με περουκάτο Τσάκωνα-Μπιτζιμπιτζίδη, να πέφτει σε λήθαργο μετά από τόνους ζάχαρης που μπουκώθηκε, αν και διαβητικός. Ο Κώστας Τσάκωνας στον απαιτητικό ρόλο του πεθαμένου, είναι υπέροχα ακίνητος, πείθει κι εμάς, πείθει και όλο το γραφείο, με τους σμηνίτες να τον περιφέρουν πέρα δώθε κουνώντας του τα χέρια, τα πόδια, οτιδήποτε, αρκεί να τον περάσουν για ζωντανό η Μπουμπού και όλοι οι υπόλοιποι περιφερόμενοι που παριστάνουν τους εργαζόμενους.

Κορυφαία στιγμή το τάβλι με Καραβανέα, όπου ο Ντάλλας έχει περάσει τα χέρια του μέσα απ’ το σακάκι του Τσάκωνα, ρίχνοντας με το ένα χέρι εξάρες και με το άλλο κρατώντας το τσιγάρο στο στόμα του Μπίτζι, για να μοιάζει με ζωντανός. Κάθε τόσο φεύγει και μια σφαλιάρα προς τη φάτσα του Καπετάνιου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!