Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Οι 16 τηλεοπτικοί θάνατοι που μας σόκαραν περισσότερο
[Oneman]: Οι 16 τηλεοπτικοί θάνατοι που μας σόκαραν περισσότερο

[Oneman]: Οι 16 τηλεοπτικοί θάνατοι που μας σόκαραν περισσότερο

Τα τελευταία δέκα χρόνια η ψυχή μας έχει τραυματιστεί ανεπανόρθωτα από fictional θανάτους που είδαμε ένα βράδυ μπροστά απ’ την οθόνη του υπολογιστή (οι περισσότεροι). Τύποι που πέθαναν σε σειρές, οι οποίοι έπαιζαν ρόλους πυο παραδοσιακά ο θάνατος δεν άγγιζε, που στις παλιότερες σειρές δεν θα πέθαιναν ποτέ. Ο χρόνος όμως όλα τα αλλάζει.

Μαζέψαμε 16 από τους πιο αναπάντεχους και σοκαριστικούς τηλεοπτικούς θανάτους της τελευταίας δεκαετίας αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρώτη φορά υπάρχουν τόσα πολλά spoilers μαζεμένα σε ένα μόνο κείμενο.

Συνέχισε με δική σου ευθύνη.

16. Θάνατος σοκαριστικός στο ‘Arrow’, όταν ένα κτίριο έπεσε πάνω στον Tommy αφού είχε σώσει πρώτα τη Laurel. Ξεκινάμε με αυτό.

15. Ακόμα και στο ‘How I Met Your Mother’, όταν η Tracy (δηλαδή η ‘Mother’) πέθανε από αρρώστια αφού επιτέλους γνώρισε τον Ted, στεναχωρηθήκαμε. Και ήταν κωμωδία γκαντάμνιτ.

14. Όταν στο ‘The Good Wife’, ο Will πυροβολήθηκε από πελάτη του μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

13. Άλλος σοκαριστικός θάνατος αυτός του Charlie στο ‘Supernatura’l, ο οποίος αποκαλύφθηκε τη στιγμή που ο Eldon έψαχνε το ‘Βιβλίο των Καταραμένων’.

12. Λίγο πολύ όλοι το περιμέναμε ότι θα πεθάνει ο Walter White, οπότε μάλλον ο θάνατος που μας σόκαρε περισσότερο στο ‘Breaking Bad’ ήταν αυτός του Hank στην έρημο.Ψιλοαχρείαστος κιόλας.

11.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!