Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Οι 15 καλύτερες σειρές του 2019
[Oneman]: Οι 15 καλύτερες σειρές του 2019

[Oneman]: Οι 15 καλύτερες σειρές του 2019

Ο όρος Χρυσή Τηλεόραση έχει χρησιμοποιηθεί πιο συχνά απ’ ότι θυμάται η γενιά μας. Πριν το κύμα του HBO που ξεκίνησε το ’99 με το ‘Sopranos’ και εδραίωσε σιγά-σιγά τον όρο για το τηλεοπτικό περιεχόμενο έκτοτε, υπήρχε η live τηλεόραση των ’50s, οι sitcoms των ’70s και τα network dramas των ’80s και ’90s – όλες τους φάσεις που κάποτε χαρακτηρίστηκαν χρυσές για τη μικρή οθόνη. Από το 2013 και την πρεμιέρα του ‘House of Cards’ στο Netflix ωστόσο, οι αισθητικές, οικονομικές και τεχνολογικές εξελίξεις είναι τόσο ραγδαίες για τις ίδιες τις δημιουργίες αλλά και τον τρόπο που καταναλώνουμε το μέσο, που οδήγησαν σε έναν νέο όρο – το ‘Peak TV’.

Αυτή την περίοδο διανύουμε λοιπόν, και μιλάμε για έναν καταιγισμό σειρών που σαστίζει και τον πιο εκπαιδευμένο τηλεθεατή. Εμείς προσπαθήσαμε να ξεδιαλέξουμε κάποιες από τις κυριολεκτικά εκατοντάδες σειρές που έχουν κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, καινούριες και παλαιότερες.

WATCHMEN

Το να πεις ότι το ‘Watchmen’ ήρθε με πολλά μπαγκάζια είναι πολύ λιτή δήλωση. Η κληρονομιά του κόμικ έχει πια γιγαντωθεί και όσες κινήσεις συνέχειας έχει κάνει η DC μετά την κυκλοφορία του, έχει συναντηθεί με επιθετικότητα στη χειρότερη και επιφύλαξη στην καλύτερη. Φαίνεται όμως πως ο Damon Lindelof (Lost, The Leftovers) σκέφτηκε πως, αν πρόκειται να κάνεις τους Watchmen, δεν χωράνε εκπτώσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!