Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: 10 πράγματα που ζηλεύω θανάσιμα από το σύμπαν του Χάρι Πότερ
[Oneman]: 10 πράγματα που ζηλεύω θανάσιμα από το σύμπαν του Χάρι Πότερ

[Oneman]: 10 πράγματα που ζηλεύω θανάσιμα από το σύμπαν του Χάρι Πότερ

Θυμάμαι, ήμουν στη τρυφερή ηλικία των 11 ετών όταν διάβασα το πρώτο μου βιβλίο Χάρι Πότερ. Από τότε πέρασαν 15 χρόνια, άλλα 6 βιβλία, 8 ταινίες και ένα τεράστιο hype που υπήρχε για τον συγκεκριμένο μαγικό κόσμο. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, η γενιά που μεγάλωσε με μόνο όνειρο να λάβει το γράμμα της από το Χόγκουαρτς, ωρίμασε, σπούδασε, πλέον εργάζεται και δεν έχει χρόνο για τέτοιες ανόητες σκέψεις. Εδώ ο Χάρι, που γεννήθηκε σαν σήμερα (31/7) το 1980, κοντεύει πια τα 40.

Η παραπάνω δήλωση αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας και ουδεμία σχέση έχει με τη πραγματικότητα. Κι αυτό γιατί όταν θα έχεις φτάσει στα βαθιά γεράματα και θα σκέφτεσαι το παρελθόν, ο καημός που δεν θα ξεπεράσεις ούτε με λοβοτομή δεν θα είναι η κοπέλα που δε μίλησες, αλλά γιατί ο Βόλντεμορντ έκανε το Υπουργείο Μαγείας καλοκαιρινό καταστρέφοντας το αρχείο με αποτέλεσμα το γράμμα σου να χαθεί για πάντα (αυτή είναι η αλήθεια και θέλω να με πιστέψεις).

Εντάξει, σαν έφηβος κατά καιρούς είχες πολλές επιθυμίες για μια διαφορετική ζωή: χόμπιτ στο Σάιρ, βασιλιάς στη Νάρνια, μεταλλαγμένος στην έπαυλη των X-men. Θα μπορούσα να αναφερθώ και στο Γουέστερος, μα το ένστικτο της επιβίωσης με ωθεί να μη κάνω τέτοιες σκέψεις.

Με τον κόσμο του Χάρι Πότερ, όμως, ήταν κάτι διαφορετικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!