Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [NewsIt]: Τρομερές καταγγελίες Ιβιτς για τους παίκτες τους! Τους θεωρεί στημένους
[NewsIt]: Τρομερές καταγγελίες Ιβιτς για τους παίκτες τους! Τους θεωρεί στημένους

[NewsIt]: Τρομερές καταγγελίες Ιβιτς για τους παίκτες τους! Τους θεωρεί στημένους

Πόλεμο… με παίκτες που δεν ονομάτισε άνοιξε ο Ιβιτς αναφερόμενος σε «ύπουλα» γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Πήρε πάνω του την ευθύνη για την αλλαγή της ενδεκάδας όχι όμως και για την ήττα, την οποία χρέωσε στους παίκτες του εννοώντας ότι κάποιοι από αυτοί την επεδίωξαν.

Εξηγησε ότι δεν γνωρίζει αν έπραξαν έτσι επειδή θέλουν να… τον φάνε ή για άλλο λόγο και τόνισε ότι θα μιλήσει με τη διοίκηση και θα τους εξηγήσει ποιες είναι οι ύποπτες φάσεις και οι παίκτες που εμπλέκονται σε αυτές.

«Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, βάλαμε δυο γκολ, μπορούσαμε και άλλα. Δυστυχώς στο δεύτερο μέρος τα πράγματα γύρισαν ανάποδα, κάποιοι παίκτες έχουν κάνει κάποια λάθη που δεν γίνονται. Συζήτησα με τον πρόεδρο, θα του παρουσιάσω εγώ σε λίγο, ή θα μείνω εγώ ή θα φύγουν κάποιοι άλλοι. Κοιτάξτε τις φάσεις των γκολ. Αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα, το λάθος είναι δικό μου, γιατί στην αρχή έχω κάνει κάποια πράγματα που δεν υπολόγισα και την τελευταία στιγμή άλλαξα απόφαση. Για αυτό το λόγο θα έχω συζητήσεις σε λίγο», ανέφερε ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

-Για το τι ήταν αυτό που άλλαξε:

«Άλλαξα κάποιους παίκτες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSIT

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!