Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewsIt]: Το “προΣfΕΕρουμε” ταξίδεψε στη Φλώρινα
[NewsIt]: Το “προΣfΕΕρουμε” ταξίδεψε στη Φλώρινα

[NewsIt]: Το “προΣfΕΕρουμε” ταξίδεψε στη Φλώρινα

Μέτωπο για τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και τη «θεραπεία» των κοινωνικών ανισοτήτων έχουν συγκροτήσει ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με το πρόγραμμα «προΣfΕΕρουμε», το οποίο στηρίζει και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ).

Το ταξίδι του «προΣfΕΕρουμε», που ξεκίνησε τον Οκτώβριο από τη Ρόδο, έφτασε και στο δεύτερο σταθμό του, στη Φλώρινα. Η ομάδα του «προΣfΕΕρουμε» επισκέφθηκε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και πρόσφερε στα 27 παιδιά που φιλοξενούνται, σχολικά είδη, παιχνίδια, αναλώσιμα και υγειονομικά υλικά, καθώς κι ένα πλήρες φαρμακείο. Παράλληλα υλοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.
«Το δεύτερο ταξίδι του προΣfΕΕρουμε, μας πλημμυρίζει με χαρά, υπερηφάνεια αλλά κυρίως με αισιοδοξία για το μέλλον. Με την έμπρακτη υποστήριξή μας χτίζουμε μια κοινωνία αλληλεγγύης και προσφοράς κι επενδύουμε στο μέλλον της πατρίδας μας. Σε μία εποχή δοκιμασίας, όχι μόνο για την οικονομία αλλά κυρίως για την ίδια την κοινωνία, οραματιζόμαστε η αγκαλιά του προΣfΕΕρουμε να φτάσει σε κάθε συμπολίτη που μας έχει ανάγκη», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΦΕΕ, Πασχάλης Αποστολίδης.
«Οι αποστολές που έχουμε πραγματοποιήσει στη Ρόδο και στη Φλώρινα αποδεικνύουν την αφοσίωσή μας στο κοινό όραμα που μοιραζόμαστε με τον ΣΦΕΕ, ενώ φέρουν το αλληλέγγυο, κοινωνικό αποτύπωμα του Ε.Ε.Σ.», δήλωσε ο πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., Αντώνης Αυγερινός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSIT

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!