Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [NewsIt]: Superleague: “Έσκασε” μεγάλη πρόταση από Σαββίδη για τη χορηγία!
[NewsIt]: Superleague: “Έσκασε” μεγάλη πρόταση από Σαββίδη για τη χορηγία!

[NewsIt]: Superleague: “Έσκασε” μεγάλη πρόταση από Σαββίδη για τη χορηγία!

Το θέμα της χορηγίας της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος παραμένει ανοιχτό και στο… παιχνίδι μπήκε πολύ δυνατά ο Ιβάν Σαββίδης.

Για τη χορηγία του πρωταθλήματος είχαν εκφράσει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον ο “ΟΠΑΠ” και η “Alter Ego” του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε αυτή τη… μάχη μπήκε και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, καταθέτοντας πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια, μέσω της εταιρείας “Dimera Media”. Η πρόταση αυτή είναι μεγαλύτερη τόσο από αυτή του “ΟΠΑΠ” όσο και από αυτή της εταιρείας “Alter Ego”.

Η πρόταση της “Alter Ego” είναι για δύο χρόνια με συνολικό ποσό 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Δύο εκατομμύρια για τον πρώτο χρόνο (αυτόν που διανύουμε) και 2,5 εκατομμύρια για τον δεύτερο.

Απ’ την άλλη, ο “ΟΠΑΠ” έχει καταθέσει δύο διαφορετικές προτάσεις. Η πρώτη είναι κλειστό συμβόλαιο τετραετίας με 7.275.000 ευρώ. 1,275 εκατομμύρια για τον πρώτο χρόνο και από δύο εκατομμύρια για κάθε επόμενο. Η δεύτερη προσφορά αφορά συμβόλαιο 2+2 ετών με δικαίωμα ανανέωσης μετά τα πρώτα δύο χρόνια από την πλευρά του ΟΠΑΠ. Για την πρώτη διετία το ποσό είναι 3.275.000 και για τη δεύτερη 5.5 εκατομμύρια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSIT

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!