Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [NewsIt]: Στον οικονομικό εισαγγελέα οι προηγούμενες διοικήσεις της ΕΠΟ!
[NewsIt]: Στον οικονομικό εισαγγελέα οι προηγούμενες διοικήσεις της ΕΠΟ!

[NewsIt]: Στον οικονομικό εισαγγελέα οι προηγούμενες διοικήσεις της ΕΠΟ!

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία ενημέρωσε πως θα στείλει  τις προηγούμενες διοικήσεις της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στον οικονομικό εισαγγελέα για οικονομική υπόθεση ύψους 3,4 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά:

“Στις 07.11.2016 η εταιρεία «Εθνική Factors» εξέδωσε την υπ. αριθμ. 6687/2016 δικαστική διαταγή πληρωμής ύψους 3.373.481,40 εκ. ευρώ εις βάρος της ΕΠΟ. Η διαταγή πληρωμής αφορούσε οφειλές της ΕΠΟ που δημιουργήθηκαν από προηγούμενες διοικήσεις, με αφορμή σύμβαση συνεργασίας για παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών με την εταιρεία Eurostar (Travel Plan) από το έτος 2010 έως τον Ιούλιο του 2016, η οποία είχε εκχωρήσει τα δικαιώματα της συγκεκριμένης σύμβασης στην προαναφερθείσα εταιρεία και είχε σχετικά ενημερώσει την ΕΠΟ.

Η ενημέρωση αυτή υλοποιήθηκε μέσω 54 γραπτών αναγγελιών απαιτήσεων (η πρώτη εξ αυτών στις 06.04.2012), οι οποίες είχαν γίνει στην ΕΠΟ από την Eurostar (Travel Plan) και από την εταιρεία “Εθνική Factors Α.Ε.”, όπου ρητά αναφέρετο ότι “μόνον η Εθνική Factors A.E.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSIT

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!