Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewsIt]: “Συνδικάτο της Μαφίας”: Θύματα πασίγνωστοι τραγουδιστές! Είχαν αγοράσει πανάκριβα κοσμήματα
[NewsIt]: “Συνδικάτο της Μαφίας”: Θύματα πασίγνωστοι τραγουδιστές! Είχαν αγοράσει πανάκριβα κοσμήματα

[NewsIt]: “Συνδικάτο της Μαφίας”: Θύματα πασίγνωστοι τραγουδιστές! Είχαν αγοράσει πανάκριβα κοσμήματα

Πασίγνωστοι καλλιτέχνες, αλλά και επώνυμοι Αθηναίοι, τρέμουν τις αποκαλύψεις για το “δαιδαλώδες” κύκλωμα των Ρομά και τους κλεπταποδόχους τους, καθώς πολλοί είχαν εξαπατηθεί και είχαν αγοράσει πανάκριβα ρολόγια και κοσμήματα, πιστεύοντας απλά πως ήταν ενέχυρο, με αποτέλεσμα πλέον να είναι προ των θυρών του Ανακριτή, προκειμένου να εξηγήσουν πώς βρέθηκαν να έχουν στα χέρια τους κλεμμένα αντικείμενα.

Μια πασίγνωστη τραγουδίστρια, κι ένας επίσης διάσημος συνάδελφος της είχαν αγοράσει, ή δεχθεί ως δώρο, πανάκριβα κοσμήματα και ρολόγια, για τα οποία τελικά αποδείχθηκε πως προέρχονταν από τα κλεμμένα του Ρομά “μαφιόζικου Συνδικάτου”.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο διάσημος τραγουδιστής είχε αγοράσει πριν από δυο χρόνια ένα πανάκριβο χρυσό ρολόι “Rolex”, από κοσμηματοπώλη στο κέντρο των Αθηνών, ο οποίος λειτουργούσε το κατάστημα του και ως ενεχυροδανειστήριο.
Ο διάσημος λαϊκός τραγουδιστής πίστευε πως το ρολόι προέρχονταν από ενεχυρίαση και για το λόγο αυτό δεν συνοδεύοταν από χαρτιά, ή απλά ο ίδιος ο καταστηματάρχης έτσι του είπε. Άλλωστε το χρυσό “Rolex”, ήταν σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή, ενώ παράλληλα ο γνωστός τραγουδιστής δεν έβαλε με το μυαλό του το κακό, καθώς το κοσμηματοπωλείο είναι κεντρικό και επίσης γνωστό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSIT

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!