Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [NewsIt]: Ρίχνει τον πήχη ο Τσακαλώτος για τις συζητήσεις που αφορούν το χρέος
[NewsIt]: Ρίχνει τον πήχη ο Τσακαλώτος για τις συζητήσεις που αφορούν το χρέος

[NewsIt]: Ρίχνει τον πήχη ο Τσακαλώτος για τις συζητήσεις που αφορούν το χρέος

“Θα δούμε πως θα πάει αυτή η συζήτηση”, είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφορικά με το χρέος, ρίχνοντας τον πήχη των προσδοκιών για την επίλυση του θέματος.

Ο υπουργός Οικονομικών, ενημερώνοντας την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, είπε για το χρέος πως η συζήτηση συνεχίζεται – και υπογράμμισε πως «πάρα πολλοί παίχτες δουλεύουν για αυτή τη λύση κι όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει να μην υπάρχει λύση».
Συμπλήρωσε ότι «θα είναι μετά αυτοεκπληρούμενη προφητεία ότι δεν θα πάμε τόσο καλά» κι αυτό «κανένας δεν το θέλει, ούτε αυτοί που λένε ότι είναι δύσκολο να δώσουμε κάτι για το χρέος τώρα».
«Θα δούμε πως θα πάει αυτή η συζήτηση, αλλά θα έχουμε κάθε λόγο να το παλέψουμε. Κι αυτό θα αποτελέσει αντιστάθμιση κι ένα ρίσκο προς το καλύτερο» ανέφερε συμπερασματικά.

Επιπλέον, ο κύριος τσακαλώτος ανέφερε πως “δεν είναι καθόλου προφανές ότι το ΔΝΤ επιθυμεί και άλλο πρόγραμμα πλέον του υφιστάμενου”, και ότι δεν προκύπτει τίποτα τέτοιο από τις συζητήσεις που έχει ο ίδιος με το ΔΝΤ. Κατά την ομιλία του επί του προσχεδίου του προϋπολογισμού 2017, ο κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSIT

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!