Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsIt]: H Renault ετοιμάζει και σπορ έκδοση του Kadjar
[NewsIt]: H Renault ετοιμάζει και σπορ έκδοση του Kadjar

[NewsIt]: H Renault ετοιμάζει και σπορ έκδοση του Kadjar

H γαλλική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να προσθέσει νέες σπορ εκδόσεις στην γκάμα των crossover και SUV της, με την βοήθεια των δύο σπορ τμημάτων της Συμμαχίας Renault-Nissan (RenaultSport και NISMO).

Οι εκδόσεις RS των Captur και Kadjar πρόκειται να δουν πολύ σύντομα το πράσινο φως της παραγωγής, και οι ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες που βλέπετε, δίνουν έναν πρώτο τόνο.
Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του Διευθυντή Προϊοντικού Σχεδιασμού και Προγραμματισμού, Bruno Ancelin, «Οι σπορ εκδόσεις των SUV δεν αποτελούν πλέον κάτι το ιδιαίτερο. Πολλοί ανταγωνιστές έχουν παρουσιάσει τέτοιες εκδόσεις και δείχνουν πετυχημένες. Οπότε, θα πετύχουν και οι δικές μας. Ήδη έχουμε δουλέψει σε ορισμένα πρωτότυπα.»
Η δημιουργία τέτοιας γκάμας μοντέλων από την Συμμαχία, θα συσφίξει τις σχέσεις της RenaultSport και της NISMO, και όπως είπε ο κ. Ancelin, « Η Nissan έχει τη NISMO, αλλά δεν έχει τέτοια έκδοση του Micra. Η Renault όμως έχει έκδοση RenaultSport για το Clio…».
Αυτό μεταφράζεται, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, στο ότι η RenaultSport και η NISMO πρέπει να αυξήσουν τις συνέργειες για να αλληλοβοηθηθούν, μιας και τέτοιου είδους συνεργασίες αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό και ζητούμενο της Συμμαχίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSIT

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!