Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [NewsIt]: Οι μνημονιακές ρυθμίσεις απειλούν τη ΔΕΗ – Καμπανάκι από τον πρόεδρο της εταιρείας
[NewsIt]: Οι μνημονιακές ρυθμίσεις απειλούν τη ΔΕΗ – Καμπανάκι από τον πρόεδρο της εταιρείας

[NewsIt]: Οι μνημονιακές ρυθμίσεις απειλούν τη ΔΕΗ – Καμπανάκι από τον πρόεδρο της εταιρείας

SOS για το μέλλον της ΔΕΗ εξέπεμψε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Μιλώντας στο συνέδριο που οργάνωσε το Ελληνοαμαερικάνικο Επιμελητήριο ο επικεφαλής της εταιρείας άσκησε σκληρή κριτική στις μνημονιακές ρυθμίσεις για την εταιρεία και σε μία αποστροφή του λόγου είπε με έμφαση: ¨Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΔΕΗ θα δεχθεί καίριοπλήγμα”.

Αναφερόμενος στα προβλήματα που προκαλούν οι αλλαγές που προωθούνται με τα μnημόνια τόνισε ότι: “ Κεντρικό ζήτημα έχει αναδειχθεί το άνοιγμα της αγοράς της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας. Προσπερνώ τα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα, και τις ιδιαιτερότητες της αγοράς από την ανάγκη στήριξης της βιομηχανίας, της αγροτικής παραγωγής, των ευάλωτων καταναλωτών, πράγματα που εξ αντικειμένου παραμένουν ανοικτά”.

Για να προσθέσεις αμέσως ότι “με τις νέες απαιτήσεις των εκπροσώπων των θεσμών στα πλαίσια των κατ’ ευφημισμό αποκαλούμενων, αλλά πόρρω απεχόντων από το Γαλλικό μοντέλο ΝΟΜΕ, η λιγνιτική και υδροηλεκτρική παραγωγή της ΔΕΗ κάποιες ώρες δεν θα επαρκεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSIT

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!