Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsIt]: Η μεγαλύτερη μπαταρία αύξησε τις πωλήσεις του BMW i3
[NewsIt]: Η μεγαλύτερη μπαταρία αύξησε τις πωλήσεις του BMW i3

[NewsIt]: Η μεγαλύτερη μπαταρία αύξησε τις πωλήσεις του BMW i3

Οι πωλήσεις του BMW i3 σημείωσαν σημαντική αύξηση τον περασμένο Αύγουστο, ύστερα από το λανσάρισμα του μοντέλου με τη μεγαλύτερη μπαταρία.

Το τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, οι συνολικές παγκόσμιες πωλήσεις του BMW i3 έφτασαν τα 2.848 αυτοκίνητο, αριθμός που αντιπροσωπεύει αύξηση 73,2% σε σχέση με τον περυσινό Αύγουστο.
Ο Klaus Frohlich, μέλος του ΔΣ της BMW AG στον τομέα της Εξέλιξης, είπε ότι το άλμα στις πωλήσεις μπορεί να αποδοθεί κατά το μεγαλύτερο ποσοστό του στο αναβαθμισμένο ηλεκτρικό μικρό BMW που βρίσκεται στις εκθέσεις από τον Ιούλιο.
Tο αναβαθμισμένο μοντέλο αντί της μπαταρίας των 60 Αh του στάνταρ i3, χρησιμοποιεί μία 94άρα. Σύμφωνα με τον τυποποιημένο κύκλο μέτρησης πλέον μπορείς να κάνεις έως και 312 km με μια φόρτιση, όμως η BMW προτιμά να επικοινωνεί ότι ανεξαρτήτως χρήσης έχεις μια απόλυτα ρεαλιστική ακτίνα δράσης 200 km.
Η νέα μπαταρία έχει τις ίδιες διαστάσεις με εκείνη των 60 Ah (οπότε μπορεί να τοποθετηθεί εκ των υστέρων στα παλιότερα i3) και είναι βαρύτερη κατά σχεδόν 50 kg. Εκτός από μεγαλύτερη μπαταρία το i3 έχει πλέον και αναβαθμισμένο, ταχύτερο σύστημα φόρτισης, κάτι επίσης πολύ σημαντικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSIT

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!