Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewsIt]: Καιρός: Θερμαινόμενοι χώροι για τις ευπαθείς ομάδες σε Αθήνα και Πειραιά
[NewsIt]: Καιρός: Θερμαινόμενοι χώροι για τις ευπαθείς ομάδες σε Αθήνα και Πειραιά

[NewsIt]: Καιρός: Θερμαινόμενοι χώροι για τις ευπαθείς ομάδες σε Αθήνα και Πειραιά

Με τη διάθεση θερμαινόμενων χώρων, ανοιχτών όλο το 24ωρο οι δήμοι και φορείς της Αττικής συμπαραστέκονται από χθες στους συνανθρώπους μας που εν μέσω κρίσης πλήττονται περισσότερο από τις καιρικές συνθήκες.

Σε ετοιμότητα ενόψει του τσουχτερού κρύου και του παγετού που έφερε με την είσοδο του ο χειμώνας η Αυτοδιοίκηση ενεργοποίησε τους θερμαινόμενους διαθέσιμους χώρους για την προστασία των πολιτών και ιδιαίτερα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων από τις ακραίες καιρικές καταστάσεις.

Αναλυτική και άμεση ενημέρωση για τη λειτουργία αυτών των χώρων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής, παρέχει η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρεια Αττικής στην ιστοσελίδα της, μέσω του συνδέσμου: https://goo.gl/zNV3UH. Για τη διευκόλυνση των πολιτών τα σημεία απεικονίζονται σε χάρτη Google, ενώ παρατίθενται βασικές πληροφορίες αυτοπροστασίας από παγετό και χιόνια.

Ο δήμος Αθηναίων διαθέτει διαθέτει τρεις χώρους για την προστασία των αστέγων από τις χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ στον Πειραιά, οι θερμαινόμενοι χώροι καθορίστηκαν με τη συνεργασία του δήμου και του ΟΛΠ και διατέθηκαν μέσω της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά με στόχο να χρησιμοποιηθούν απ’ αυτούς που τους έχουν πραγματική ανάγκη, στην διάρκεια του ισχυρού ψύχους των επόμενων ωρών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSIT

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!